Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nincs Helsing (2009) - Stan Helsing

stan-helsing-slays-20090923001205939_640w.jpgEz a film határozottan a Horrorra akadva filmek egy kópiája. A történet Stan Helsing-ről (Steve Howey) szól, aki az egykori rémvadász Van Helsing rokona. Stan egy videotékában dolgozva éli szokásos mindennapjait, de Halloween éjszakáján a főnöke különleges megbízatásban részesíti, egy pár kazettát ki kéne szállítania a nagymamájának. Barátai a segítségére vannak a kiküldetésben. Többek közt a dögös indiánlány Nadine (Diora Baird), a rettenthetetlen Szupermen, Teddy (Kenan Thompson) és a nimfomán szex istennő Mya (Desi Lydic).

Együtt vágnak neki a rémséges útnak nyomukban kedvenc sorozatgyilkosainkkal: A Hellraiser tüske-bökijével, Pinheaddel, a rémálmok koronázatlan királyával Freddy Kruegerrel, az egyetemes hoki sztárral Jason Voorheessal, a texasi kopóval… akarom mondani láncfűrészessel, Bőrpofával, minden gyerkőc kedvencével Chuckyval és végül, de nem utolsósorban a néma haddonfieldi gyilkossal Mike Myers-el.

Megkezdődik a harc a hősök és a gonosztevők között. De válogatott gyilkosainkon kívül még megannyi veszély leselkedik a rémirtó csapatra, mint például: feltámadt kutya és erotikus vámpírok.

Folytatás a tovább mögött.

stan-helsinghorror-movies-spoof1.jpg

A Nincs Helsing egy közönséges horror paródia olyan magas szintű színészekkel felpörgetve, mint Leslie Nielsen, akit egy teljesen új szerepben láthatunk a filmvásznon.

Szerintem a Horrorra akadva sokkal jobb volt, mert itt nem láthatjuk meg a főgonoszok sajátosságait és szó szerint kigúnyolják őket, emiatt nem jött át annyira ez a film. A színészek jól játszották a szerepüket azzal semmi gond nem volt, de a történet már alapjáraton defektes. A gyilkosok kifigurázása… hát… nem vicces, inkább siralmas.

Na meg persze volt pár olyan jelenet, ahol csak a fejemet fogtam. Akit érdekel vagy kíváncsi rá az természetesen nézze meg, talán másoknak tetszeni fog elvégre más az ízlésünk.

2033_4.jpg

A filmet Bo Zenga rendezte, akinek még a Flúgos járat című filmet is köszönhetjük.

A Nincs Helsing-et nem nagyon reklámozták és nem is ért el nagy sikereket. Nem sok infót találni róla. A főszereplő Steve Howey is épp úgy a háttérben rekedt a sztárvilágban, legutóbb a Szégyentelenekben kapott szerepet. De meg kell hagyni egész jól játssza a hitetlen, idióta hőst.

Viszont főhősnőnk Diora Baird már inkább nagyobb népszerűségnek örvend a Texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet, valamint a 30 nap éjszaka: Sötét napok című horrorokban játszott szerepének köszönhetően. Nadine szerepe nagyon passzolt hozzá és az érzelmek, valamint a gondolatmenete is nyílegyenesen átjött a néző felé.

Diora-in-Stan-Helsing-diora-baird-12998263-853-480.jpg

Kenan Thompson sem egy túl felkapott színész. ha ismert filmet akarok mondani, ahol szerepet kapott az a 2011-ben kijött Hupikék törpikék, de ott is csak szinkronhang volt, még hozzá Hami hangja. A Nincs Helsingben Kenan karaktere egy betoji idióta, aki mindent képes elcseszni. Végül itt van nekünk Desi Lydic, aki a filmben főként a férfiak kedvére tesz. Eddig őt sem láthattuk sok alakításban, de ha ez számít tagja volt a Babymakers szereplőgárdájának.

Mivel a film sem horror, sem humor szempontból nem ragadott magával így sajnos csak 3/10-et tudok rá adni.

Címkék: 2009 amerikai film 3/10 ajánlók kanadai film

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr685405124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2013.07.21. 18:34:45

Ez a film valami rettenetes volt. Szerintem még túl is értékelted a 3/10-zel. :)

wodahs krad 2013.07.21. 19:30:56

@desmondwallace: Sajnos a jó szívem fog a sírba vinni. Meg 100-ból 1 embernek biztos tetszik... úgy a 10 évesek körében XD

süti beállítások módosítása