Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mi van már a novellákkal?!

2013.07.18. 08:27 Csabi87

novella-palyazat.jpgA mihez tartás végett jöjjön egy rövid kis bejegyzés a novellapályázatról.

Sokan kérdezitek, hogy mi a helyzet és hogy állunk jelenleg, az e-mailekre igyekszünk válaszolni, de jöjjön itt is egy hasonló.

A pályázatra 114 írás érkezett, ezek közül sok 25 oldalas és ezeket átolvasni idő - nem tudom ki hogy van vele, én monitoron valahogy sokkal lassabban is haladok az olvasással - így továbbra is a türelmeteket kérnénk. Nincs elfelejtve és semmiképpen sem hátrálunk vissza, de ezt a kis pályázatot szabadidőnkben, munka mellett csináljuk. Őszintén szólva a meghirdetéskor olyan 30-40 írással számoltunk, ennek nagyjából a 3-4-szerese futott be. Ez persze baromi jó, de így picit elnyúlik az egész.

Szóval továbbra is csak arra tudunk kérni mindenkit, hogy legyen türelemmel, az átolvasás folyamatban van - és már van néhány kedvencünk - de egy ideig még elfog tartani. Időpontokkal nem is szeretnénk dobálózni, igyekszünk amennyire tőlünk telik és nem marad el az eredményhirdetés.

Köszi a megérést, szolgálati közleményt olvashattatok.

Címkék: közlemények

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr465409833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása