Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Folytatást kap az Evil Dead?

2013.07.17. 10:20 Csabi87

gonosz-halott-6.jpg

A közvélemény összességében azt hiszem elégedett volt az Evil Dead újrájával, persze akadnak elégedetlenkedők és lehet igazuk is van, de az vitathatatlan, hogy önmagában egy egész jó kis horrort sikerült összedobnia Fede Alvareznek.

Mi egyértelműen abba a táborba tartozunk, akiknek bírták a filmet, az ajánlónkat itt olvashatjátok.

A Collider online magazin készített is egy interjút a rendezővel, akit többek között a jövőbeni tervekről is faggattak. Alvarez elárulta, hogy már szóba jött a folytatás és Raimivel közösen elkezdtek gondolkozni azon, hogy hogyan tovább, esetleg érdemes lenne-e egy folytatást készíteni.

Persze még semmi konkrétum nincs, azt se tudni, hogy a Raimi-féle második részt dolgoznák-e fel újra vagy új sztorival dolgoznának. Mindenesetre várjuk a fejleményeket.

Az Alvarez interjú angol változatát itt olvashatjátok.

Címkék: evil dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr275409310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Parallax 2013.07.17. 10:25:30

Nagyon remélem, hogy a humort nem hagyják ki a következőből, ha lesz. Nekem az volt a remake-el a bajom, hogy véresen komolynak szánták, amikor már az eredeti elsőben is volt egy csöppnyi bohózat, mai aztán a 2-ben zseniálisan ötvöztek a horrorral.

süti beállítások módosítása