Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Búra alatt 1. évad 4. rész - Under the Dome

2013.07.16. 22:22 Csabi87

under-the-dome-fejlec.jpg

Az előző, számomra kicsit unalmas rész után ismét egy egész jóféle Under the Dome epizódot láthattunk, bár ezt valószínűleg embere válogatja, én bírom a fertőzéses filmeket és ez alkalommal majdhogynem ez kapta a főszerepet, ezzel pedig tovább erősítettek azt a hitemet, hogy bizony minden héten egy nagyobb problémával nézz szembe a Búra alatt rekedt város és közben persze a szálak csak egyre bonyolódnak.

Nézzük, hol tartunk jelenleg.

A tovább mögött spoileres írás következik.

under-the-dome-s01-e04-1.jpg

Ott kezdeném megint, hogy a regényt nem most olvastam és mivel sem a hosszú, sem a rövid távú memóriám nem csillagos ötös, ezért biztos akadnak halovány foltok, de meglehetősen elrugaszkodtunk a leírtaktól, amivel nincs is semmi probléma, hiszen éppen ettől lesz új a sorozat azok számára, akik esetleg olvasták a könyvet - és még emlékeznek is rá.

Persze úgy tűnik a kis Rennerből itt is rendőr lesz és azt hiszem a papa is fedezi majd - egy jó kis lebaszás után -, hogy a "bunker-pincében" rejtegeti Angie-t. Ez a rész egyébként nekem eddig nagyon tetszett, most sem volt rossz, nem szeretném tele könyv-spoilerezni a dolgokat, de maradjunk annyiban, hogy Angie szerepe ott teljesen más és mivel a karakter maga szimpatikus örülök, hogy itt ezt az utat kapta és annak ellenére, hogy erősen sejteni lehetett a végkifejletet, mégis élvezhető volt.

under-the-dome-s01-e04-2.jpg

A fertőzésre rátérve tulajdonképpen azt érdemes tudni, hogy agyhártyagyulladást kaptak az emberek, de a gond sikeresen megoldódott. Ez a rész azontúl, hogy tetszett kicsit összecsapottnak tűnt és tényleg az volt az ember érzése, hogy pár óra alatt lerendezték az egész hepajt. Igaz fingom nincs, hogy ez valójában, hogyan történik, de itt mégis mese szaga volt a dolgoknak.

Barbie titkaira is fény derült, legalábbis egy részére, hiszen az egyelőre titok, hogy végzett Julia férjével, de az asszonnyal már nem puszi pajtások, ellenben Big Jim köreibe beférkőzött, ami a könyvhöz képest szintén egy izgalmas újítás. Tetszik

A rohamok továbbra is birizgálják a fantáziámat, kíváncsi vagyok a magyarázatra és arra, hogy vajon meddig húzzák, valószínűleg sokáig, mert igazából az egyetlen nagyobb misztikum ez a Búra mellett, persze a kettő valószínűleg szorosan kapcsolódik egymáshoz.

under-the-dome-s01-e04-3.jpg

A vicces ázsiai srácot ez alkalommal valahogy kihagyták, de ezt nem is bántam, igaz ide most nem is illett ez valahol egy komolyabb felvonás volt és habár ezerszer látott drámák és megnyilvánulások sem kerülték el a forgatókönyvírók agyát, azért úgy vélem összességében elégedettek lehetünk és vidáman várhatjuk a soron következő részt, hiszen még a cliffhanger is meg volt.

Persze mibe, hogy Jim bácsi nem engedi szabadon Angiet.

Címkék: sorozat under the dome

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr165408860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása