Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Búra alatt 1. évad 3. rész - Under the Dome

2013.07.14. 19:42 Csabi87

Hmm hmm. A múltkori rész után sokan döntöttek úgy, hogy a sorozatot jobb lesz inkább mellékvágányra tenni vagy végképp befejezni és akkor még úgy éreztem, hogy azért ez enyhe túlzás, hiszen van ebben potenciál. Mondjuk ezt továbbra is így gondolom, ennek ellenére a harmadik rész nem dobogtatta meg túlságosan a kis szívemet, sőt mi több kifejezetten unalmas részt sikerült elénk dobni. Kár érte.

A késői összefoglaló miatt egyébként elnézést, most így jött ki a lépés, hogy egy nagyot csúsztam az egésszel.

A tovább mögött spoileres írás következik.

underthedome-s01-e03-4.jpg
Kezdjük ott, hogy az epizód a Manhunt címet kapta és ebből egyből arra gondoltam, hogy majd megint egy nagyobb téma köré épül minden miközben a főszál is finoman halad előre és próbálnak nyomozgatni a Búra után. Ehhez képest a 3. rész akár a House party vagy a Bullshit címeket is viselhetné, hiszen a Manhunt részt meglehetősen gyorsan és bután elintézték, pedig abban akár több is lehetett volna, mert szerintem érdekes volt a szitu, hogy a srác menekül, de közben be vannak zárva, ehhez képest Mrs. Seriff asszony Mexikóból jól agyon lőtte, akit kellett, aztán amolyan Lucky Luke-osan elszundított a priccsen. 

Ehelyett aztán kaptunk egy Barátok Köztbe illő förtelmet - gondolok itt a "házibulis" részre. Hogy az mennyire borzalmas volt. A nagy homlokú lánynak megtetszik a kisebb homlokú fiú, aztán az indokolatlanul vicces haver srác meg mindenkit át hív telefont tölteni, mert a mai fiatalok anélkül nem tudnak élni. Nyilván ez igaz, mindamellett sablonos is, a legmenőbb arccal való összetűzés pedig szintén az volt és itt a színészi teljesítmények is a BK színvonalán voltak. A legvégén meg ugye a két hülye gyerek összeesett aztán a csillagokról hadovált. Ez utóbbi mondjuk érdekes lehet, hiszen elvileg nem a könyv lezárást kapjuk, szóval kíváncsi vagyok mi okozza a rohamokat és mi lesz a magyarázat, de gondolom erre még jó néhányszor 40 percet várhatunk.

underthedome-s01-e03-1.jpg

A harmadik fontosabb összetevőt se hagyjuk ki Julia és Junior összetalálkoznak a sötétben is beszélgetnek, amiből sokat nem látunk és így főleg végigunjuk, ötletes volt az biztos... Nyilván a szálak picit bonyolódtak, hiszen az újságíró asszony rájött, hogy Barbie füle mögött vastagon áll a vaj, sőt talán a legvégén a térképről is vágta, hogy az erdeit lakban ott volt a férje. Ez érdekes lehet, de túlontúl azért nem fogjuk ezt se túlizgulni.

Big Jim és Barbie "barátsága" lehet még érdekes, már csak mondjuk azért, mert a könyvben merőben más volt a vonal - igaz a jó pofizás itt sem hiszem, hogy szerelemből van, Jim barátunknak tervei lehetnek.

underthedome-s01-e03-3.jpg

Összefoglalva talán legyen elég annyi, hogy féltávnál kimentem a kamrába és szétnéztem van-e itthon Delikát, attól talán nem lett volna ennyire sótlan és íztelen az egész epizód, de nem volt és ez a rész meg is maradt egy erősen felejthető darabnak. Sebaj, majd a következő epizód talán kárpótol. Muszáj lesz neki.

Címkék: sorozat under the dome

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr305404587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása