Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lassan érkezik a metroszexuális Chucky!

2013.07.09. 16:51 Csabi87

Október 8-án dobják piacra az Államokban a Gyerekjáték sorozat legújabb tagját, amelyben Chucky, kedvenc babánk visszatér és ismét akcióba lendül.

Az első előzetes tegnap megérkezett, megnéztem és csak húzom a számat, ennél többre nem vagyok képes.

Egyrészt, a fiatalabbak nem feltétlen ismerik Chucky-t - ezt mondjuk fejvesztés terhe mellett pótolni kell - és lehet csak nevetnek egy gyilkos játékbabán, mint ahogy a Knight Rider újra is megbukott - sebaj, majd most filmet készítenek belőle.

curse-chucky.png

Másrészt pedig, aki szerette a vörös hajú baba kalandjait azt hiszem inkább csalódni fog, mint örülni. Lássuk be a figura elég metroszexuálisra sikerült - vagy csak szerintem? Plusz az előzetes is legalább annyira izgalmas, mint egy iszapbirkózás nők nélkül. Persze azért nem szeretnék vészharangokat kongatni, a tovább mögött ott az előzetes tessék eldönteni, hogy tetszik-e, amit láttok.

Címkék: előzetesek poszter curse of chucky

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr195397831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

G4brielW0lf 2013.07.09. 17:16:20

Hát ez így valami b@szott nevetségesen néz ki :D ... sajnos így ennek esélyt sem adok , majd 1 másnapos délutánon talán a megnézendők listájáról előszedem.

Giggsy · http://sgtgiggsy.blogspot.hu 2013.07.10. 15:15:40

Mondjuk a Chuky filmek szerintem alapból is a horrortörténelem legnagyobb hulladékai közé tartoztak mindig. Lehetetlen volt őket komolyan venni, ellenben viccesek sem voltak. Az első pár részt láttam, de azon kívül, hogy felkúrta az agyam a főbb szereplők végtelen hülyesége, semmit sem váltottak ki belőlem. Ebbe a sorba ahogy nézem az új rész is tökéletesen illik majd.

süti beállítások módosítása