Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Parapark mobil-pálya élménybeszámoló

Fesztiválok fogságában

2013.06.20. 10:59 Herschmi

parapark.jpgA Parapark volt az első szabadulós játék Magyarországon, és már a Halloween Night Fesztre tett budapesti kiruccanásom alkalmával lett volna lehetőségem kipróbálni az egyik pesti pályát. Sajnos sem akkor, sem más fővárosban tett látogatásaim alkalmával nem fért bele az időmbe, de májusban a hordozható pályájukkal a Miskolci Egyetemen tartózkodtak pár hétig, akkor szerencsére bepótolhattam a kihagyott alkalmat.

Folytatás a tovább mögött.

Barátnőmmel kettesben vágtunk bele a kalandba, amely kicsit eltért volt az eddigi kijutós játékokban szerzett tapasztalatainktól.

A megszokott egy órával ellentétben itt mindössze 40 percünk volt rá, hogy megoldjuk a rejtvények szinte végeláthatatlan sorát, és nem egy eldugott pincébe, vagy egy homályos, poros szobába kellett bemennünk, hanem egy szürke konténerbe, amilyet pl. építkezéseken is használnak. Ahogy beléptünk, egyből leesett az állunk. A nem túl bizalomgerjesztő fémmonstrum belseje csillogott-villogott, modern és ízléses berendezési tárgyakkal volt felszerelve, érintőképernyőkkel.

A falakat külföldi fesztiválok plakátjai díszítették, de a feladványokban is komoly szerepet kaptak ezek a rendezvények. Egyetlen szoba várt minket, ami később még hatalmas meglepetéseket tartogatott, de a nem szeretném előre lelőni a poént. Könnyű feladványokkal vette kezdetét próbatételünk, amelyek fokozatosan nehezültek. A segítségkérést ötletesen oldották meg, a fal két szemben lévő falán lévő gombokkal lehetett igénybe venni maximum 10 alkalommal, viszont minden esetben két percet le is vontak cserébe a hátralévő időből. Sajnos kevéssel a vége előtt lejárt az óra, így nem tudtunk önerőnkből kijutni.

Nem túl nehezek, de nem is túl könnyűek a feladatok, a viszonylag rövid játékidőhöz viszont tökéletesen passzolnak. Jól felépítettek és logikusak, így bármelyik picit ügyesebb csapat elboldogul velük. Tökéletes kikapcsolódást nyújthat két koncert között, vagy nappal, amíg nem indul be a buli. Egy biztos, ezek után kíváncsi vagyok nagyon a fővárosi pályákra is (mellesleg Szegeden, Győrött és Barcelonában is van játékuk!), remélem lesz lehetőségünk a közeljövőben azokról is írni. Köszönjük a lehetőséget a Paraparknak, tényleg egy élmény volt.

Figyeljétek  a fesztiválokon, egyetemeken, hátha feltűnik ez a szürke konténer, ami első osztályú szórakozást kínál mindenki számára!

Akit pedig a többi pálya érdekelne, a honlapjukon vagy a facebook oldalukon minden információt megtalál.

Címkék: élménybeszámolók parapark

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr805367896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása