Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Teen Wolf - Farkasbőrben - 3. évad 3. rész

2013.06.19. 10:56 Csabi87

Folytatjuk a sort Teen Wolf ügyben, hiszen a héten újabb epizódnak örülhettünk, ami összességében egész jól sikerült, sőt talán eddig az évad legjobbja - persze három felvonás után ez nem nagy eredmény.

A dolgok ott kezdődtek, ahol legutóbb abba maradtak, de közben minden egyre intrikásabb és ármányosabb, sőt csókolózó lányokat is láthattunk. Jaj ez a Teen Wolf, még a végén felnő.

A tovább mögött folytatom.

teen-wolf-3-3-2.jpg

Először is nézzük a sztorit. Boyd vérfarkas úr és Cora vérfarkas kisasszony kiszabadultak és időközben a telihold, meg a bezárás hatására eljutottak a nagyon vérfarkas szintre, ami köbö azt jelenti, hogy mögösznek mindenkit, aki elibük kerül.

Hőseink tulajdonképpen az egész 40 perc alatt őket próbálták meg elkapni, míg időközben feltűnt néhány szentjánosbogár, akikről kiderült, hogy Beacon Hills-ben nem is világítanak, így hújjj de nagy baj van készülőben, amit az is jól jelez, hogy szűz fiúkat és lányokat mészárolnak le. Hmm ezt mondjuk össze is foglaltam, de nézzük picit a sorok mögé.

teen-wolf-3-3-1.jpg

Kezdjük ott, hogy ez a nagyon vérfarkas arc elég röhejes maszkírozást kapott. Eltorzult arcvonások és mi egymás, pont, mint a Buffy-ban a vámpír arcok, pedig ezeken a részeken már nem is Robert Hall, a korábbi Angel, Buffy maszkos dolgozott. Szerintem ez mondjuk inkább röhejes, mint ijesztő és így volt ez az említett két sorozatban is, de ugye ne kössünk bele mindenbe, mert az pöcsség.

Sok és nagy akciókat nem kaptunk, pedig nekem továbbra is rohadtul úgy rémlik, hogy ilyen téren az előző évadban azért jobban elvoltunk kényeztetve, ezidáig pedig talán egyetlen jobban összerakott verekedés ha volt, de talán, ami késik nem múlik. Mondjuk megjegyezném, hogy ehelyett viszont picit jobban rámentek a horror hangulatra, például a kezdésnél, hiszen a mostani szentjánosbogár kergetős gyerkőcös jelenet is jól volt összerakva és az előző rész pincés kezdése sem volt rossz. Ilyen téren tehát lehet durvult a sorozat, bár elég mainstream módon, igaz azért véres torkúra vágott lányt is láthattunk, meg halott medencés fiút, korábban ilyeneket se nagyon mutogattak.

teen-wolf-3-3-3.jpg

Nagy szerencsénkre a tésztaképű Allison nem sok vizet zavart, bár engem annyira felbasz, hogy megint elővette a hülye kis nyilacskáit, aztán egyedül osztja a jót, aztán mikor meglátják ilyen Batmanes elszalad, csak azon álarc volt baszki, ezt meg egyből felismerik... mondjuk ezzel az összességében 3 perces játékidővel, amit most kapott bőven kitudnék békülni.

Ami még fontos momentum lehet, hogy kedvenc farkasaink összeszűrték a levet Mr. Argent bácsival, aki először nem akart segíteni, majd meglátta, hogy tényleg meghalt valaki és meglágyult a szíve így most kéz a kézben vadásztak farkasra, nagyon megható volt ez tény, sőt egyszer még lassítva is jöttek ők négyen a kamera felé, amiről tudjuk, hogy nagyon badass.

teen-wolf-3-3-4.jpg

Egy pillanatig egyébként én azt hittem, hogy Derek majd megmurdál, jól becsaptak, majdnem könnycseppeket is morzsolgattam, mert éppen felrémlett bennem, hogy az első évadban ő volt az, aki mindig a háttérben, terpeszállásban állt sejtelmesen és egész kikupálódott, még színészként is élvezhetőbb, amit csinál, kár lett volna érte, de szerencsére megmaradt. Mondjuk mit is gondoltam, hát piros szemű vérfarkas azokat meg nem lehet csak úgy agyonkarmolászni.

Említettem az elején, hogy az eddigi legjobb rész talán ez volt, de még így is lehet kifogásolnivalónk, bár tény, hogy a 40 perc olyan gyorsan elszállt, ez meg jó dolog. Mondjuk a mostani helyzetet elnézve azért bízom benne, hogy készítők a jövőben még adnak az érzéseknek.

Címkék: sorozat teen wolf

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr385368549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása