Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nyerj DVD csomagot az ADS Filmforgalmazó jó voltából!

2013.06.10. 11:59 Csabi87

ads_colony_b1_nagy.jpg

A héten kerül a mozikba az ADS Filmforgalmazó következő számunkra is érdekes filmje A kolónia, amelyre a horror jelzőt nehezen tudjuk ráaggatni, de egy akciódús poszt-apok alkotásról van szó, amiben a sci-fi és thriller elemek is helyet kapnak, úgy véljük érdemes vele tennie egy próbát.

Ennek kapcsán a forgalmazó jó voltából játékra invitálunk Titeket, amelynek végén 2 szerencsés nyertes egy-egy három DVD-t tartalmazó filmcsomaggal lehet gazdagabb! Underground - A mélybe rejtve, Gyilkos kilátások és A felszín alatt, csak hogy címeket is említsünk.

A játék kérdésünk viszont A kolóniához kapcsolódik és az előzetes megnézése után könnyen meg is lehet válaszolni, a videót a tovább mögött meg is találjátok egy rövid kis szinopszissal együtt.

Hányas számú telepről érkezik a segélyhívás?

A válaszokat a horrorposta@gmail.com címre várjuk, a tárgyban legyen benne, hogy "A kolónia", de a tovább mögötti e-mail küldő felület segítségével is küldhetitek a megfejtést, egészen jövőhét hétfő estig azaz június 17-ig, aznap este 9 magasságában pedig sorsolunk.

A KOLÓNIA
színes, feliratos kanadai sci-fi thriller

Hossz: 93 perc
Gyártási év: 2013
Eredeti cím: Colony

Rendezte: Jeff Renfroe
Főszereplők: Laurence Fishburne, Bill Paxton


Az éghajlat szélsőséges viszonyai miatt 2045-re a Föld még életben lévő lakossága elszigetelt földalatti kolóniákban él. A telepek elsődleges feladata a betegségek visszaszorítása és kellő mennyiségű élelmiszer termelése a populáció számára. A Hetes számú kolónia vezetője Briggs (Laurence Fishburne) pár katonával az oldalán az egyik távoli kolóniába indul, miután vészjelzést kaptak a testvértelepről. Az extrém hideg időjárást leküzdve az ottani telepen egy túlélőt találnak, akinek elmondása és a talált nyomok alapján Briggs és csapata szembesül azzal, ami az ő kolóniájukat is fenyegetheti. A két telep között fekvő egykor volt nagyváros romjain keresztül visszaküzdve magukat Briggs váratlan változásokkal találja magát szembe, melyeknek felelőse, a telepen maradt erőszakos társa, Mason.

Forgalmazza: ADS Service Kft.

Magyarországi bemutató: 2013. június 13.

 

Címkék: nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr665353761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása