Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rövidfilm ajánló: Eljövetel (2013)

Magyar film a Megtestesülés készítőitől

2013.06.01. 11:44 Csabi87

Tavaly már bemutattuk Nektek a The SilverFilms 12 perces filmecskéjét a Megtestesülést, amit őszintén szólva mi szerettünk. A készítők már akkor jelezték, hogy tervben van egy kicsivel hosszabb és komolyabb munka is, így megkezdődött a várakozás a film eljövetelére - bocsánat az olcsó poén miatt, esküszöm, hogy ezt nem Boros Lajos találta ki.

Szerencsére az elmúlt napokban aztán felkerült a nagy videómegosztóra a 20 perces alkotás, ami azt hiszem szintén piros pontot érdemel.

Nyilván a helyén kell kezelni, amit látunk és nem egy háliwúdi szuperprodukció mércéjét kell mellé tennünk, ugyanakkor a maga nemében egy abszolút korrekt filmecske. A technikai megoldások már a legutóbbi alkalommal is igényesek voltak és ez most is elmondható, sőt ez alkalommal éjszakai felvételeknek is örülhetünk, szerencsére ezek is jól fényképezett és világított jelenetek.

A történet maga ez alkalommal is természetfeletti vonalon mozog, de talán több humort és párbeszédet kapunk. A színészi teljesítményt rossznak semmiképpen sem nevezhetjük, persze itt sem kell Oscar-díjas alakítást várni, de szerintem nagyon szeretni való az egész film és lehet, hogy kicsit sárgább és kicsit savanyúbb, mint egy nagyobb költségvetésű darab, de a miénk, mi pedig nagyon bízunk benne, hogy a srácok/lányok legkésőbb jövőre újabb produkcióval lepnek meg minket.

A videót a tovább mögött találjátok.

Címkék: magyar rövidfilm ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr835337738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása