Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szerkesztőket keresünk!

2013.05.30. 12:26 Csabi87

bohoc.jpgA múlt héten elkészült az új sablon, amit továbbra is nagyon szeretünk - bár kicsit a régi is hiányzik -, és úgy gondoltuk szerkesztők terén is ránk férne egy kis vérfrissítés.

Elsősorban olyan emberek jelentkezését várjuk, akik szeretik a horrort, ügyesen írnak, kreatívak, a helyesírásuk sem elborzasztó és nem csak egy-két hónapos blogolásban gondolkoznak.

Film, könyv, sorozat és játékajánlók írására is várunk jelentkezőket, de ha úgy alakul akár a most picit csendesebben üzemelő "hír" szekció is kaphatna egy rúgást, amitől újra beindulna.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor a talesfromtheblog@gmail.com e-mail címre írhatsz nekünk - pár sort magadról és fontos, hogy egy próbaírást is csatolj!

A félreértések elkerülése véget pedig azt is jeleznénk, hogy nem fizető állásról van szó. A blog, a mostani szerkesztőknek is csak egy hobbi, mivel nagyon szeretik ezt a műfajt ;)

Címkék: közlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr355332256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása