Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Közérdekű közlemény

2013.05.22. 11:18 Csabi87

Sziasztok!

Ahogy azt láthatjátok a blog megújult külsővel vár Titeket és erősen bízunk benne, hogy ez a változás tetszik Nektek. A régi sablont mi nagyon szerettük, de ezt az újat talán picivel jobban bírjuk.

Az igazság az, hogy a külső változásával együtt picit a tartalom is alakul és ezt néhányan talán már észre is vettétek. A jövőben első sorban a film-, sorozat-, könyvajánlókra szeretnénk koncentrálni, illetve természetesen ha valami témába vágó helyen járunk azt sem fogjuk kihagyni. Fontos tudni, hogy a napi filmajánlók megmaradnak.

Az előzetesek, poszterek viszont picit háttérbe fognak szorulni, ennek egész egyszerűen időhiány az oka. Itt jegyezném meg, hogy ha valaki érez magában vállalkozó kedvet és szeretné ennek a résznek a szerkesztését nyugodtan dobhat egy levélkét a talesfromtheblog@gmail.com címre.

Az említett részek 100%-ban nem maradnak el, a FB oldalon igyekszünk ezekről is beszámolni, hogy a lájkolóknak tudjunk valami pluszt adni.

Arra kérnénk Titeket, hogy ha az új sablonnal kapcsolatban bármi hibát, vagy gikszert tapasztaltok szintén jelezzétek nekünk, biztosan maradtak "sötét foltok", amelyek elkerülték a figyelmünket. Érdemes tudni, hogy egy-két menüpont majd még felkerül az oldalsávba, olyanok, amelyek a régi felületen is helyet kaptak.

Bízunk benne, hogy tetszik, amit láttok és talán még nagyobb kedvvel látogatjátok az oldalt.

Üdv

A Tales from the Blog csapata

Címkék: közlemények

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr655312616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsézön 2013.05.22. 15:10:14

Régi szebb volt ez viszont sokkal letisztultabb lett. Könnyebben kiigazodok rajta, úgyhogy "Örülünk Vincent!"

stargatelost · https://twitter.com/stargatelost 2013.05.23. 10:13:32

Tetszetős az új dizájn, egy gondom lenne: a fekete háttér, fehér betűk. Rettentően bántja a szemet szerintem, olvasás közben is, és ha végeztem, és átmegyek egy "fehér" oldalra, máris kiég a szemem :S

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2013.05.23. 13:11:51

@stargatelost:Ebben lehet valami, bár ugye az előző is hasonlóan sötét volt, igaz nem kimondottan fekete, ezen mondjuk talán lehet picit lágyítani, hogy sötét szürkébb legyen, bár engem nem zavar, de nyilván az nem jelent semmit :)

Viszont ugye témából fakadóan is szeretnénk ezt a sötét, fehér, piros vonulatot megtartani.

Meg valahol azt olvastam, hogy a fekete energia takarékosabb, szóval hej de környezet barátok vagyunk :)

Herschmi · http://www.talesfromtheblog.blog.hu 2013.05.31. 00:45:28

@Csabi87: Stargelost-tal egyet kell értsek, most nekem is bántja a szemem (bocsi, hogy cska most szólok, általában cska írok, nem olvasom )

süti beállítások módosítása