Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hemlock Grove 1. évad 3. rész

2013.04.29. 09:42 Csabi87

Újabb Hemlock Grove részen vagyunk túl és a véleményem továbbra sem igen mozdult el pozitív irányba, bár talán ez a rész kevésbé volt unalmas, mint az eddigiek (nyilván a második rész vége jó volt, meg az első eleje, de ez kevés).

Misztikumból továbbra is kapunk dögivel, szerintem most újabbakat is, az írók gondolom kurva sok Lostot néztek, csak azért ezt a sorozatot butaság volna ahhoz hasonlítani, már csak azért is, mert esetünkben a szereplőgárda egy része is borzalmas, plusz nem gondolnám, hogy annyira izgalmas kérdéseket vetnek fel, hogy bármennyit is izguljunk.

A Hemlock Grove nem rossz, de érzésem szerint a jótól továbbra is távol áll.

Folytatás a tovább mögött.

hemlock-1-3-2.png
Farkassá változásnál hagytuk abba és nagyjából onnan folytattuk a dolgokat, plusz egy újabb hulla is előkerült, két hősünk pedig rájött, hogy valami nagyon vad vérfarkas lehet a tettes, de vajon ki bújik farkasbőrbe a teliholdas éjszakákon? Szóval csak a szokásos lerágott csont.

Az a bajom a Hemlock Grove-val, hogy számomra eddig nem sok újat mutatott, vannak ötletesek jelenetek és jól megcsinált részek, de összességében egy marhára átlagos és horror szempontból talán még gyengének nevezhető történetet kapunk. Gyilkosságok, van egy gonosz, vajon ki lehet az?

hemlock-1-3-1.png

Nyilván ezt színészek a vámpír fiúval, aki nem is tudja, hogy az, a farkas sráccal, meg a jaj de titokzatos karakterekkel, akikkel eddig kurvára nem kezdtek semmit, persze még van rá 10 epizódjuk.

Többnyire azt hiszem döcögünk és néhány színésztől rém igénytelen alakítást kapunk. A Christinát alakító lány - vagy tudja pöcsöm, hogy hívják, a hülye lány, aki írónak képzeli magát - az elején borzalmas volt, amit csinált, mondjuk maga a "jajjj ott egy hullla... ja nem is, csak viccelnek velem, ezért megcsókolom... majd jaj ez mégis hulla és ott vannak a kukacok is" szerintem egy bohózatba illett és mégsem volt vicces. Mint ahogy a sorozat sem az vagy nekem van nagyon rossz humorom, de a mókásnak szánt mondatok annyira izzadtság szagúak, hogy a monitoron kiérzem.

A Romant alakító srácról pedig szintén kár beszélni, ő annyira rossz, mint Robert Pattinson bármikor.

hemlock-1-3-3.jpg

Hogy bonyolítsuk a dolgokat kaptunk egy újabb fura szemű fekete nénit, aki egyedül ijesztőbben néz ki, mint az eddigi három rész együtt. Az ő kínos "vérfarkas vagy-e, mert a hülye lány aszonta" párbeszéde Peterrel is elég béna volt. Azt hiszem.

Nyilván néhány kérdésre szeretnék választ kapni ezért nem szállok ki, plusz már csak azért is végig nézem, hátha ezzel másokat megóvok.

A harmadik felvonás picit talán jobb volt, mint az eddigiek, de lötyögünk, drámázunk és kuszáljuk a szálakat... de hova már?!

Címkék: sorozat hemlock grove

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr885250771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása