Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Supernatural 8. évad 20. rész

2013.04.28. 09:02 monkeyJade

Supernatural 8.20 rész megtekintve és ahhoz képest, hogy azt vártam, a promók alapján, hogy valami ultra gagyi részt fogunk kapni a készítőktől, hatalmasat tévedtem. Így elnézést kérek mindenkitől, akiknek finoman szólva is azt mondtam, hogy szerintem über baromság lesz és még a nézésével is várni fogok, mert most nincs kedvem az írók által sokszor eltúlzott idiótaságokhoz. Szóval ezerszer is bocs, akit elrémítettem, de a promókat, a web klipet látva, mit is gondolt az ember? De elég csak a címből kiindulni. „Pac man fever” A Pac man az első számítógépes játékok egyike a ’80-as évekből. És látva a beharangozókat úgy tűnt, hogy szereplőink egy számítógépes játékba csöppentek bele, erre pedig őszintén szólva, nem voltam vevő.

Folytatás a tovább mögött.

SPN820HD_0043.jpg

Ám tévedtem! És nagyon kellemesen csalódtam. Fellélegeztem, amikor rájöttem, hogy itt egészen másról lesz szó. Egy MOTW epizódot kaptunk, miközben a főszálhoz is kapcsolódott a történet, sőt még Charlie is feltűnt a srácok oldalán.

Azt hiszem a kedvenc női Supernatural karakteremé avanzsálódott a leszbi kiscsaj. És Felicia Day lubickol ebben a szerepben. Úgy érzem elég testhez álló neki ez a vörös, kissé őrült, geek csaj. És én ebből a lányból még többet akarok most már! Remélem az írók gondolkoznak még a visszatérésén és nem fogják megölni őt, mert akkor seggbe lesznek rúgva!

SPN820HD_0262.jpg

De lássuk, miről is szólt ez a rész. Elől járóban csak annyit, mert még mindig a promón és a web klipen dühöngök, hogy aki a CW-nél készítette a ezeket a montázsokat, azt rúgják ki, mert szánalmas munkát végzett és nem, hogy kedvet nem csinált a rész megtekintéséhez, de még el is vette azt. De ok, befejezem, nem dühöngök ezen tovább, inkább mondom a tutit és próbálok annyira kevés spoilert belecsempészni amennyit csak tudok, mert nem akarom az összeset ellőni. A srácok, mióta Kevin eltűnt… (Emlékszünk még az 19. rész végére ugye? Kevint elrabolta Crowley a hajóról) Próbálnak a kis próféta nyomára bukkanni, de eddig eredménytelenül.

Természetesen fogalmuk sincs arról, hogy Crowley rabolta el a védencüket, így azt gondolja a testvérpár, hogy a fiú magától szökött el. Pedig elég fontos lenne, hogy megtalálják, hiszen Sam már túl van az első két próbán és csak a harmadik van hátra, amit csakis Kevint tud megfejteni, hogy miből is áll. Ám a kisebbik tesó egyáltalán nincs jól és akkor most finom voltam és nőies. A második próba teljesen kicsinálta az öcsit. Alig áll a lábán és borzalmasan fest. Vért köhög, szédül, menni nem bír és akár mennyire is küzd ez ellen és próbál vadászként helyt állni, képtelen rá. Dean természetesen aggódik érte, és mint rendes báty, próbál segíteni rajta és bár hiába tudja, hogy képtelen rá, mégis odaadón ápolja gyenge öccsét. Megkockáztatom azt is, hogy Sam haldoklik, hiszen Castiel is megmondta, hogy olyan belső sebeket ejtettek rajta a próbák, amiket már ő sem tud gyógyítani.

SPN820HD_0951.jpg

Aggódom, hogy elveszítjük az öcsköst. De ki tudja, mit találnak ki az írók, minden esetre a lassan végnapjához közeledő, vagy inkább teljesen leamortizálódó Sam Winchestert Jared Padalecki olyan tökéletesen adja vissza, hogy valaki dobja meg egy Oscar szobrocskával. Tudom én, hogy nem a legtökéletesebb színész és Sam szerepében annyira tündökölni nem is lehet, de ezt a Sammyt tökéletesen adja. Le a kalappal.

Bocs, a kis kitérőért, bár szerintem szükséges volt, hiszen Sam szenvedése az, ami a főszálat erősíti a részben, a többi leginkább egy jutalomjáték, amit Felicia Daytől kapunk. Kár, hogy Charlie a lányokhoz vonzódik, mert Dean és ő igen jól meglennének és azt hiszem a rajongóknak sem lenne ellenvetése, ha ők ketten egyszer összeszűrnék a levet. Na, már megint csak kalandozom.

SPN820HD_1507.jpg

Az epizódra visszatérve. Charlietól kapnak emailt a srácok, amiben arra hívja fel a figyelmüket, hogy talált nekik egy ügyet és egészen biztosan érdekli is őket a dolog. Találkoznak a lánnyal, aki boldog, hogy viszont látja a tesókat, és akit a srácok elvisznek a „batcave”- be. Természetesen az élő szerepjáték őrült Charlie azonnal beleszeret a hely varázsába, sőt mi több, Dean megengedi neki, hogy együtt fejtsék meg az ügyet,amit hozott. Hiszen Sam nincs abban az állapotban, hogy bármilyen vadászatban is részt vegyen. Így Dean és Charlie összeállnak a rejtély megoldására. Charlie, aki királynő egy LARP-ban, képtelen feltalálni magát, mint ál-FBI ügynök, pedig azt gondolnánk, hogy a szerepjátékok nagyasszonya, a valóvilágban is könnyen boldogul így, de hát Charlie ráeszmél, hogy a Winchesterek álruhái, hamis személyazonosságai, sokkal komolyabb dolgok, mint pár napra elmélyülni egy mesevilágban, aztán visszamenni a valóságba. Csetlik-botlik, de olyan „Charlies” mondom, amitől még kedvesebb, szerethetőbb lesz a figurája és Dean is jókat mosolyog rajta, miközben próbálja átadni tudását.

Ám Sam, akit a kispadra küldött bátyja, nem hagyja annyiban a dolgot és magánakcióba kezd, elindul ugyan ezen az ügyön dolgozni és természetesen össze is találkoznak végül a tesók és Charlie. Így nincs mint tennie az
idősebb fiúnak, betegeskedő öcsét is bevonják az ügybe. Aminek a felgöngyölítése közben ráeszmélnek, hogy nem másról van szó, mint egy Dzsinnről. A második évad egyik legjobb része kapcsolódott hozzájuk. Megvan?

Dean elalszik és egy alternatív valóságban találja magát, egy olyan álomban, amit úgy érzékel az a valóság, és amit őszintén, szívből szeretne, miközben a Dzsinn szívja a vérét, de Sam megmenti őt az utolsó pillanatban.

SPN820HD_1763.jpg

Nos… egy ilyen lénnyel akad össze a kis vadász csapatunk, annak is az egyik legerősebb alfajával. Persze a Winchesterek pontosan tudják mit kell tenni, hogy is lehet elpusztítani egy Dzsinnt, de Charlie eltűnik. Keresik a motelban ahol megszállt és a szobájában furcsa, rémisztő felfedezést tesznek. Rengeteg hamis személyi, hitelkártya… Elképzelhető, hogy vörös lányt félreismerték? Mégsem az, akinek mondja magát? És hová tűnt? Kinek utal több ezer dollárt folyamatosan a hamis, lopott kártyákról? A tesóknak még ezt a titkot is meg kell fejteniük.

Charliet persze a Dzsinn kapja el és Dean az egyetlen aki megmentheti őt, hiszen Sammyre nem igen lehet számítani. Belép a lány álmában, és persze nem meglepetés, hogy egy számítógépes játékban találja magát… Igen innen jött a promó, ami borzalmas volt…

De hogy tovább mi történik, nézzétek meg, mert túl sokat mondtam eddig is. És még leveszitek a fejem. Mindent összevetve egy jó kis MOTW epizódot adtak az arcunkba, Charliet jó volt viszont látni, volt benne egy pár jó poén.
Aggódhatunk Sammyért mi történik vele, hogyan fogja ezt túlélni. Most az a tippem, hogy sehogy. De ki tudja?

SPN820HD_2353.jpg

Dean aggódik, így megható volt a testvéri nagy ölelés a végén. Vártunk már egy kis brotherly momentet, nem? Adok egy ötös alát. Majdnem tökéletes rész volt. Csak, hogy ne mondjam azt, hogy az volt.

A jövő héten visszatér Castiel, Sammy tovább szenved és elég brutális epizód következik, ha csak a bemutatóját nézzük, de mint tudjuk és tapasztalhattuk, sokszor ez csalóka.

PS: Jared Padalecki a szerdai vetítéskor élőben válaszolt twitterén a rajongók kérdéseire. Elárult pár kulisszatitkot is, sőt azt is, hogy szülei is ott voltak a forgatáson és szerepeltek is néhány másodpercig a showban. Az FBI-os résznél (a felrobban hullánál), amikor éjjel a szabadban Sam összefut Charlieval és Deannel és egy sárga FBI-os szalag van kifeszítve, ott állnak a Padalecki szülők előtte. Láthatók is.
PS2: Jared hová fogy? Vajon a szerep kedvéért kezd úgy kinézni, mint aki pár hétig Etiópiában járt? Már elnézést.
PS3: A sminkesünk egyre jobb, gratula.
PS4: Charlie montázsa, amikor Pretty Womanként pózolgat Dean előtt, AWESOME!
PS5: A Hobbit tökéletes választás volt.
PS6: Remélem Charlie hamarosan visszatér és nem örökre lépett le.

Címkék: sorozat supernatural

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr605249772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása