Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

V/H/S 2. - poszter

2013.04.27. 10:30 Csabi87

Nyáron mutatják be a V/H/S 2. részét a nagy közönség előtt, bár a szerencsésebbek már láthatták a produkciót és egész pozitív visszajelzések születtek.

Az első részt szerettük, szóval bízunk a folytatásban is.

A rendezői székben ezúttal 7 úriember hagyta ott a segglenyomatát és 5 film született. A névsorra vessünk egy pillantást.

Simon Barrett a Tape 49 nevű felvonást dirigálta, aki rendezőként tulajdonképpen debütál, de az A Horrible Way to Die, a You're Next, sőt az ABC's of the Death is megemlíthető ha írói munkásságáról beszélünk.

Az Alien Abduction Slumber Party elnevezésű részt Jason Eisener a Hobo with Shotgun direktora rendezte, aki szintén ott volt az ABC's of the Death rendezői listáján is, neki akkor az "Y" jutott.

A zseniális A rajtaütés című indonéz akciófilmet rendező Gareth Evans és Macabre-t rendező Timo Tjahjanto vezényelte a Safe Haven című részt, utóbbi rendező egyébként szintén ABC's of the Death szimpatizáns, akkor és ott a Libido-ért felelt.

A Ride in the Park: Gregg Hale és Eduardo Sánchez munkája az urak már az Ideglelésen is együtt ügyködtek, de később a Lovely Molly és a Bosszú az űrből is közös agymenésük volt.

Végül, de nem utolsó sorban pedig Adam Wingard nevét kell megemlíteni a Clinical Trials kapcsán,  rendezte korábban a Simon Barrett által írt filmeket, illetve az ABC's of the Death egyik legjobb pár percét a Quack-ot.

A sztori egyébként ezúttal is hasonló lesz, csak most két magánnyomozó tör be egy épületbe, eltűnt fiatalok utáni nyomozásuk során és akkor találnak rá a szóban forgó kazettákra.

VHS2-POSTER.jpg

Címkék: antológia poszter upcomings v h s 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr95246047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tökibá 2013.04.27. 15:54:42

Az év - számomra - legvárósabb filmje.

süti beállítások módosítása