Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

House in the Alley - poszter és előzetes

Horror Vietnámból

2013.04.10. 10:13 Csabi87

houseinthealley_poster.jpgNgoi nga trong hem. Pánikra semmi ok, nem őrültem meg, csak vázoltam a Vietnámban Valentin-napon bemutatott film eredeti címét.

A produkcióról azért most írunk, mert úgy tűnik, hogy az egyik amerikai filmforgalmazó szemet vetett rá és szeretnék bemutatni az Államokban is a kis művet - aztán meg gondolom remake-elni, mert az is nagy szokásuk.

A történet egy házaspárról szól, Thaoról és Thanhról, akik nagyon boldogok voltak, szerelmüknek pedig kis gyümölcse is lett egy fiúcska formájában. A boldogság azonban csak hamar rémálomba fordul át, amikor a gyerek erőszakos körülmények között elveszti az életét. Az anya, Thao magába fordul és hallucinálni kezd. A dolgok pedig hamarjában még jobban elvadulnak, a ház is változni kezd, karmolások tűnnek fel a falakon, bútorok törnek darabokra, egyszóval úgy tűnik, mintha megszállták volna a már amúgy is sérült családi fészket.

Thao úgy véli a kis fia átka és démona lehet az, aki mindezt teszi, csak hogy szembe szállni vele korántsem olyan egyszerű.

Láttuk már ezt is, de az előzetesre talán érdemes ránézni, nem sikerült rosszul.

Címkék: előzetesek poszter vietnámi upcomings house in the alley

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr815206873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása