Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Walking Dead - Laurie Holden (Andrea) interjú

2013.04.06. 16:08 Csabi87

Az AMC blogon készítettek egy interjút Laurie Holdennel, a sorozat Andreájával, akit az utolsó epizódban látottakról faggattak. Sajnos azt nem kérdezték meg tőle, hogy volt-e rajta zokni, vagy anélkül hordta a bakancsot.

Az interjú erősen spoileres, így a tovább mögé rejtjük. Az eredeti változatot pedig itt találjátok,

twd-laurie-holden.jpg

Micsoda évad zárás! Tudtad, hogy mi vár Andreára?

A szövegen kívül semmit... de a leírt mondatok tökéletesek voltak. Annyira hozzátartoztak a karakterhez, igaz szavak voltak és nagyon örülök, hogy kimondta azt, ami a szívét nyomta és végre megosztotta ezeket a dolgokat.

Mit gondolsz Andrea sorsáról?

Soha nem fogok áldozatként gondolni rá, egy háborúban veszett oda. Andrea ebben az évadban egy igen kemény utat járt végig, de végül, mindezek ellenére pozitívan sültek el a dolgok; Woodbury népe megmenekült, biztonságba kerültek és börtönben élők is életben maradtak.

Andrea utolsó mondataiban arról beszél, hogy miért nem végzett a Kormányzóval, amikor volt rá esélye. Emberjogi aktivistaként átérzed a problémáját?

Abszolút. 100%-ban. Most komolyan, csak szerintem elég szomorú és picit nyomasztó, hogy ez a nő egy ilyen kényes helyzetbe került, aminek a végén elvesztette az életét? Naná, ez egy tragédia. De igazából úgy gondolom, hogy a halála nem volt hiába való. Az emberekért harcolt. Hitt az emberiségben. És igazából csak ez a fontos. Néha egyeseknek el kell bukniuk, hogy mások felemelkedhessenek. Örülök, hogy ez vele történt és nem azokkal, akiket szeretett és akikkel törödött.

Hogyan vélekedsz a karaktered által bejárt útról?

Egy fantasztikus sztori az övé; a tény, hogy egy nő, aki egyszer öngyilkos akart lenni, akinek nem volt miért élnie, képes átlépni ezen, és fejlődni és nem csak túlélővé válni, hanem vezetővé is. Ezt eljátszani hatalmas ajándék volt számomra. Hálás vagyok azért, hogy ez három évadon keresztül megtehettem. Büszke vagyok az Andrea által bejárt útra, tetszett, amivé vált, hogy a legvégéig próbált talpon maradni. Mindent és mindenkit elvesztett, a szíve mégis a helyén maradt.

Az eredeti interjút itt találjátok, a The Walking Dead - Magyar Rajongói Oldalnak pedig köszönjük, hogy vannak.

Címkék: sorozat zombi the walking dead interjúfordítás

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr825196759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása