Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wolfcop - kedvcsináló

A rendet őrző vérfarkas

2013.04.03. 15:16 Csabi87

Az előbb említett CineCoup oldalát böngészve rátaláltam egy a zombisnál izgalmasabbnak ígérkező független filmre is, ami farkasember fronton próbálja meg kielégíteni a nézői igényeket.

A történet szerint adott egy alkoholista rendőrbácsi, aki egy éjszaka valamiféle szektások után nyomoz, azok viszont jól elkapják és csúnyaságokat csinálnak vele (na nem úgy). Hősünk megússza az incidenst, viszont a végeredmény az lesz, hogy farkasemberkévé változik és ilyenféle formában igyekszik betartatni a törvényt, picit mondjuk drasztikusabb módon, mint azt a Rendőr Nagykönyvben tanácsolják.

Egész jónak tűnik a dolog, mondjuk farkas álarc elég bugyuta, de ha jobban belegondolunk ez úgyis, mindig csücskös része az ilyen filmeknek, a történet legalább érdekesnek tűnik.

Az előzetest a tovább mögött tessék keresni.

wolfcop-poster.png

Címkék: előzetesek poszter upcomings wolfcop

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr975189094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása