Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Supernatural 8. évad 18. rész

2013.04.01. 10:49 monkeyJade

Supernatural 8. évad 18. rész megtekintve és nem voltam tőle elragadtatva. Igaz már az előzetese és a web klipje sem fogott meg, de gondoltam attól még lehet jó a sztori. Ám a sztori sem volt jó. És igazából előrébb sem haladtunk semmit sem. MOTW rész volt, ami nem lett volna baj, ám nem jött be túlságosan.

Folytatás a tovább mögött.

Supernatural 8x18 samples (5).JPG

Pedig volt benne visszatérő szereplő is, akit vártam is. Krissy, egy vadász lánya, akit a 7.11 Adventures in Babysittingben ismerhettünk meg. Szimpatikus volt és vártam, hogy végre ismét szerepelhessen, vadászgasson a srácokkal. Aztán ebben a részben fel is tűnt. Valószínűleg fanservice volt, hogy újra láthattuk, hiszen valóban nagyon helyes lányka. Vagány, bátor és nagyon szimpatikusan viselkedett az első feltűnésekor. Így a rajongók megkedvelték. Az írók pedig visszahozták nekünk. Ám, ez valahogy most nem jött össze.

Krissy most inkább egy idióta tinédzsernek tűnt és nem egy komoly, megfontolt kis hölgynek. Néhol már szánalmasnak és idegesítőnek éreztem a csajt. Pedig első megjelenésekor, a 7. évadban, nagyon is bírtam. De, lássuk miről is szólt ez a rész, vele.

Supernatural 8x18 samples (59).JPG

Természetesen próbálom nem totálisan elspoilerezni, de úgy érzem, ebben az epizódban nem igen van olyan rész, ami annyira izgalmas vagy WTF lenne…

Barátaink, a Winchester tesók, vámpírok ellen indulnak harcba. FBI ügynökként az érintett városka rendőr őrsén a helyi főzsaru egy videó felvételt mutat nekik, amin az látszik, ahogy 3 fiatal körbe áll egy férfit, majd szablya lendül és a férfit az egyik tinédzser lefejezi. Természetesen a srácok azonnal tudják, hogy amit láttak az egy vámpír megölése volt, ám Dean rögtön felismeri az egyik fiatalt. Krissy az. Persze azonnal elkérik a felvételt, próbálják eltüntetni a nyomokat és elindulnak a fiatal lány keresésére.

Supernatural 8x18 (1576).jpg

Meg is találják, amint 2 tini társával együtt vámpírokra vadászgatnak. Olyan vámpírokra, akik a szüleiket, a családjukat ölték meg. És ez a kis árva csapat nem csak a mély fájdalom miatt verbuválódott össze, vezetőjük is van, Victor, egy titokzatos jótevő, aki igen jól ért a vámpírokhoz és a vadászat fortélyaihoz. A srácok egy régi ügyük kapcsán már dolgoztak is vele, találkozásukkor ezt fel is emlegetik.

De ami ennél is fontosabb, ez a vadász valamiféle „vadász sulit” tart fent. Befogadta ezeket a fiatalokat és az ő segítségével módszeresen ölhetik meg a vámpírokat, akik kiirtották a családjukat. A tinik pedig mesterüknek tartják őt. Persze Dean és Sam azonnal érzi, hogy itt valami nagyon nem stimmel és persze, mint mindig most is nekik lesz igazuk. Victor kihasználja a fiatalak dühét és ezekben a tinikben a saját elveszett családját akarja újra kreálni, ám a Winchesterek megállítják ebben a tervében. De persze, ismerjük a tiniket, makacsok, ellenállnak az igazságnak és dacosak. Nehéz elhitetni velük, hogy Victor igazából csellel veszi rá őket az ölésre és azok a vámpírok, akiket megölnek, megöltek, igazából nem is bántották a családjukat…

Supernatural 8x18 (1861).jpg

Ám a végére, minden jóra fordul és győz Dean meggyőzőereje. Tetszett, ahogy az idősebb Winchester átváltott apaszerepre. Próbált a tinédzser Krissyvel dűlőre jutni, hogy hiába vadász, nem biztos, hogy az ölés mindig a legjobb módszer. Dean apuci ötösre vizsgázott.

Miközben Sam igazából megint csak lézengett a részben, bár az epizód elején tetszett, ahogy a tesók megint próbáltak lelkizni egymással, de Sam most nem volt vevő erre és egy laza „Kapd be Dean” mondattal kiszállt az Impalából és otthagyta a bátyát.

Supernatural 8x18 (207).jpg

Igazából a rész Deanről és Krissyről szólt és arról a fájdalmas tényről, hogy ha belekerülsz a vadászok titkos világába, akkor onnan hiába is próbálsz szabadulni, már soha sem fogsz tudni normálisan élni, családot alapítani. Mindig vadász maradsz. Ez igaz, hiszen a két Winchester is megtapasztalhatta ezt. Amikor a soros egy csöpp kis nyugalmat adott nekik, csak pár hétig, hónapig élvezhették a normális élet adta lehetőségeket, a pihenést.

Bár a rész végén elhangzik, hogy ha Sam végig csinálja a próbákat és bezáródnak a Pokol kapui akkor vége lesz mindennek, visszatér a nyugalom és lehet, hogy tényleg normális életet tudnának élni. De valóban? Kiderül.

Supernatural 8x18 (2426).jpg

A részre egy gyenge hármast adok, mert az elején és a végén kívül semmi sem tetszett ebben a vámpíros, vadász sulis, tini nyafogós részben.

A következő epizód viszont azt hiszem, eléggé oda fogja tenni magát. Sam a Pokolba indul, a következő próbára, és VISSZATÉR EGY SZEREPLŐ, AKIT MINDENKI SZERET (nem Castiel) Szakállas és mindig baseball sapit hord. Gondolkozzatok el, kilehet az és nyomjatok el egy laza hurrát! Igen Ő az! De nem mondom ki a nevét. Szóval a 19. rész azt hiszem BADASS lesz! Várós!

Supernatural 8x18 samples (11).JPG

PS: Ismét volt zene!
PS2: Tetszik, hogy a tesók lazák, hiába van előttük talán életük legnehezebb próbatétele.
PS3: Dicséret a sminkesnek.
PS4: IMPALA!
PS5: Victor igazából az első évadban Striga bácsi volt, ez egy kicsit illúzió romboló, de csak az ilyen őrült rajongók mint én emlékezhetünk rá… Vagyis… azt gondolják a készítők nem jövünk rá arra, hogy újrahasznosítják mellékszereplőket?
PS6: Sorry, hogy sokkal több dolog erről a részről nem jutott az eszembe.
PS7: Egészen biztosan több pénzt tesznek a soriba mostanában, látszik.
PS8: Jared és Jensen még mindig az influenzával küzdött a forgatás alatt. Hallatszik és látszik. J

Címkék: sorozat supernatural

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr625186346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása