Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horrorra akadva 5. poszter

2013.03.17. 12:13 Csabi87

Áprilisban érkezik a Horrorra akadva 5. része, aminek a hazai bemutatójára sem kell sokat várni, hiszen egy héttel az amerikai után már nézhetjük is, azaz április 18-tól. Jehej. A közelegő jeles nap alkalmából pedig egy poszter is érkezett.

A rendezést egyébként Malcolm D. Lee vezényli, akinek köszönhetjük a Téglatesót, de mondjuk a Vad vakációt is. Megijedni nem kell, hiszen a mostani franchise folytatása valószínűleg jobban sikerül, mint az említett két produkció, hiszen David Zucker is dolgozott a forgatókönyvön.

A filmben egyébként Sinister, Paranormal Activity, Mama, Eredet és Gonosz halott paródia is lesz és bízunk benne, hogy a negyedik résznél jobban sikerül - vagy az csak nekem nem tetszett annyira?

A szereplők között a szabad életű Charlie Sheen, Simon Rex, Jerry O'Connel, Katrina Bowden, de Snoop Dogg is feltűnik, Anna Faris a nagy hiányzó, akire egyelőre haragszunk, hogy nem akart ott lenni az 5. részben - ha szar lesz, akkor majd megbocsátjuk neki.

scary-movie-5-610x900.jpg

Címkék: poszter upcomings scary movie 5

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr135138139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása