Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Witching and Bitching - előzetes

Álex de la Iglesia új filmje

2013.03.16. 10:10 Csabi87

A spanyol rendező neve talán sokak számára ismerős, hiszen habár nem is feltétlen a horror kategóriában alkot az úr, azért ilyen jellegű filmjei is akadnak, egyébként pedig valóban remek direktorról van szó, akinek érdemes odafigyelni a munkásságára.

A legújabb dobása a Witching and Bitching lesz (eredeti címen: Las brujas de Zugarramurdi), amely egy vicces, akciós dús és picit azért horroros alkotásnak tűnik, szóval az előzetest csak ajánlani tudom.

Történetünk néhány szerencsétlen flótásról szól, akik kitervelnek egy ékszerbolt rablást, amivel nagy probléma nem is lenne, hiszen elszökniük is sikerül, csak aztán egy olyan helyre vergődnek, ahol boszorkányok élnek, ők pedig a rendőröknél is komolyabb és nem utolsó sorban gonoszabb ellenfelek.

Címkék: spanyol előzetesek upcomings witching and bitching

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr845134291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása