Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Cheap Thrills - poszter

2013.03.10. 16:05 Csabi87

A napokban mutatták be az Államokban a Cheap Thrills című thrillert, ami tulajdonképpen egy már az indie kategória határait súroló kis móka, viszont azt hiszem érdemes felfigyelnünk rá.

A rendezést E.L. Katz vezényelte, aki ilyet még ugyan nem csinált, de néhány forgatókönyvet már lepakolt az asztalra, amelyek közül az Autopsy-é akár még ismerős is lehet - oké az nem volt nagy eresztés, de lehetett szeretni. Ami miatt viszont érdekes lehet a Cheap Thrills, az Sara Paxton, aki picit feltűnik majd, de A hírnök filmeket, a Jason X-et és a 3D-s Véres Valentint íróként jegyző Todd Farmer is kapott egy kisebb szerepet.

Elég izgalmasnak tűnik, bár majd okosabbak leszünk, ha kapunk valami előzetest, addig is egy menő poszterrel tudunk szolgálni.

CHeap-Thrills-poszter.jpg

Címkék: poszter cheap thrills

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr865124732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása