Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

In the Flesh - előzetes

"Zombis" sorozat a britektől

2013.03.02. 16:04 Csabi87

Menjünk tovább sorozattal, bár az In the Flesh egyelőre a mihez tartás végett kap csak helyet, mert elég lagymatagnak tűnik és inkább egy zombis dráma lesz ez, blőd sztorival, de ki tudja, hátha nekünk is érdekes lehet.

A sztori úgy néz ki, hogy adott brit föld, ahol a zombijárványt követően a túlélők megpróbálják rothadó barátainkat újból beilleszteni a társadalomba. Kapnak gyógyszert, hogy ne rohadjanak szét, kapnak kontaktlencsét, hogy csinosak legyenek és még csak nem is zombiként hivatkoznak rájuk, mert a buzikat is melegnek illik nevezni, persze a lényegen ez mit sem változtat.

Főhősünk egy újra éledt srác lesz és az ő visszailleszkedését nézhetjük végig, aki korábban öngyilkos lett, mert a legjobb barátja meghalt Afganisztánban - nagyon szerethették egymást.

Tessenek parancsolni íme egy előzetes, a sorozat pedig március 17-én startol a BBC 3-as csatornáján. Az íze kedvéért valószínűleg bepróbáljuk majd mi is, de nem fűznék ehhez komolyabb reményeket.

Az infóért köszi a comment:com-nak.

Címkék: előzetesek upcomings in the flesh

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr25111363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása