Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A kanalas gyilkos - horror paródia

2013.02.26. 12:00 Dr. Faust

killer-spoon.jpg

Nem hallottál még róla? Akkor itt az ideje találkozni vele. Ez egy rövid tízperces videó, ami a legbrutálisabb és leglassabban ölő gyilkosról szól és az ő áldozatáról.

Ahogy a történet elején megtudjuk, a kanalas gyilkos bármennyire is hihetetlen, kanállal öl. Méghozzá úgy, hogy kinéz valakit magának és addig üti evőkanállal, amíg bele nem pusztul. Vannak különleges képességei - akárcsak bármelyik másik horror karakternek - például, nem képes éhezni, halhatatlan és nem fárad.

Alapvetően úgy néz ki, mint aki crack-et gyárt nap, mint nap - ehhez eszköze is van -, megvan hozzá a kapucnis díler kinézete is, valamint kellőképpen világos a bőrszíne is. Egyetlen egy hibája, hogy csak egyfajta kanalat használ.

Ez a kisfilm éke Richard Gale munkásságának, aki egy igen tehetséges rendező. Érdemes megnézni a többi videóját is, én ezt emelném ki leginkább.

Más poént nem szeretnék lelőni a rövidség miatt, kihagyhatatlan horror paródia, a tovább mögött meg is nézhetitek a videót.

A videó angol nyelven itt érhető el (Coming spoon...?)
Richard Gale, a készítő Youtube oldala.
Richard Gale hivatalos weboldala.

Címkék: paródia rövidfilm ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr995100563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maszk13 2013.02.26. 20:04:24

Ez egy igazi gyöngyszem:)

Dzsézön 2013.02.27. 08:29:44

Ezen kész voltam. Jó volt újranézni.

süti beállítások módosítása