Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Devil's Tree - poszter

2013.02.25. 16:15 Csabi87

Abban már egészen biztosak lehetünk, hogy Joshue Petrino remekül tud ígérgetni, hiszen új filmje a The Devil's Tree kapcsán fényes képet vetített elénk.

Azt állítja ugyanis, hogy a szóban forgó produkció, durva lesz, mint Az 1000 halott háza, de a Frontiére(s)-ra is hajazni fog egy picit, illetve ha valaki bírta a Szörnyecskék vagy a Shop-stop picit szadista humorát, akkor imádni fogja a The Devil's Tree-t, hiszen abban, mindezeket megtalálhatjuk majd, ráadásul egy kis képregényes színezetet is kap az egész.

Ez eddig egészen jól hangzik, viszont mindeközben érkezett egy elég egyszerű és esetlen poszter. Nem akarok persze lelombozni senkit, várjuk meg az előzetest, hátha úgy okosabbak leszünk.

The-Devils-Tree.jpg

Címkék: poszter upcomings the devils tree

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr995099997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása