Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sanitarium - poszter és előzetes

Horror antógia az elmeosztályon

2013.02.20. 13:52 Csabi87

A jó öreg Malcolm McDowell és a még jobb, bár kevésbé öregebb Robert Englund is feltűnik majd a Sanitarium című horror antológiában, amelyre már csak miattuk is érdemes lehet odafigyelni.

A fél órás felvonásokkal operáló produkcióban három kis sztorit ismerhetünk meg, amelyekben a közös pont Dr. Stenson, aki egy-egy őrült elmebajossal beszélget és faggatja ki őket kellemetlen történeteikről, amelyeket aztán mi is megismerhetünk.

A három részt három rendező jegyzi: Bryan Ortiz, Bryan Ramirez és Kerry Valderrama, utóbbi egy 2008-as drámájával a Garrisonnal jó néhány díjat bezsebelt már, bár lehet hinni a nézői véleményeknek, akkor nem volt valami nagy eresztés a film.

Mindenesetre a Sanitariumba lehet bízni, az előzetes egész tűrhető, sőt a zenei aláfestés kifejezetten eltalált és habár újabban McDowell és Englund is feltűnik egy-egy kifejezetten gyenge alkotásban, azért lehet adni egy esélyt ennek is.

Az amerikai bemutató egyébként jövő hónap elején esedékes.

Sanitarium-poster.jpg

Címkék: előzetesek antológia poszter sanitarium

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr755093006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása