Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Újabb DVD csomag az ADS Filmforgalmazótól

2013.02.18. 09:26 Csabi87

Egészen pontosan két csomag is keresi most a gazdáját, két remek filmről van szó, amelyeket annak idején szintén láthattatok a Halloween Night Fest elnevezésű rendezvényen.

Az ADS Filmforgalmazó ez alkalommal a Juan, a zombivadász és a Vigyázat, vérfarkas! című filmekkel szeretne meglepni két szerencsést, ami azt hiszem a horror vígjátékok kedvelőinek nagy öröm lehet, hiszen tényleg két remek darabról van szó.

A filmeket egyébként a upc videótárban is megnézhetitek és jó néhány más film mellett az ADS oldalán is megvásárolhatjátok őket.

dvdjatek2jpg.jpg

Persze most sem szeretnénk túl könnyű kérdést feladni, bár a csakis helyes válaszok érkeztek és reméljük ez most is így lesz, de nézzük miről is van szó.

A Juan, a zombivadász című film egy spanyol-kubai alkotás, amelyet Alejandro Brugués rendezett. Arra volnánk kíváncsiak, hogy a szóban forgó rendező milyen nemzetiségű, melyik országban született? Picit utána járós, de azért annyira nem is nehéz.

A válaszokat a tovább mögött található e-mail küldő felület segítségével tudjátok elküldeni nekünk, mi pedig csütörtök este (2013. 02. 21.) sorsoljuk ki két nyertesünket.

Ezenkívül, ami még fontos, hogy a bejegyzés alján található Tetszik gombra bökjetek rá egyet, valamint az ADS Filmek oldalát is kedveljétek, nagyon megérdemlik.

Címkék: nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr285086402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása