Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Simpson család – Springfield Akták

8.évad 10.rész

2013.02.17. 15:42 Herschmi

the-springfield-files.jpgKivételesen ez alkalommal nem egy halloween-i különadást mutatunk be, hanem egy részt, amelyben kedvenc FBI ügynökeink, Mulder és Scully is felbukkannak.

Homér ellóg a munkából és az egész pénteket Moe kocsmájában tölti. Este a szondát megfújva a csapos nem engedi kocsiba ülni, így kénytelen a sötét éjszakában hazasétálni. Rémisztő az út, minden árnyéktól megijed.

Egyszer csak az erdőben zöldes ragyogásra lesz figyelmes és egy vékony testű, nagy szemű földönkívüli halad felé. Ijedten hazaszalad és elmeséli a családjának, akik persze részegsége miatt nem hisznek neki. Az X-aktákat vezető Mulder felfigyel a springfield-i pletykalapok cikkére és Scullyval felkeresik Homért, ezzel megkezdődik a vadászat az űrlényre.

Kellemes és szórakoztató epizód, ahol a két nyomozó mellett még egy sztárt kapunk: Leonard Nimoy-t. Aki nem tudná, ő játszotta a Star Trekben Mr. Spock-ot.

A videót a tovább mögött találjátok

Címkék: simpson rajzfilm

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr434765341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása