Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Giant Spider - poszter és előzetes

2013.02.16. 13:37 Csabi87

The-Giant-Spider-poster.jpgChristopher R. Mihm semmiképpen nem sorolható az itthon ismert rendezők közé, sőt talán amerikai földön sem számít szupersztárnak, sőt.

Ettől függetlenül viszont az úriember rendre készít horrorfilmeket, amelyek többnyire B-kategóriásak és erősen hajaznak az 50-es, 60-as évek alkotásaira és tulajdonképpen azok előtt próbál tisztelegni én azt gondolom nem is rosszul, már ha valaki valóban bírja az előbb említett időszak alkotásait.

A The Giant Spider egy a címéből is kitalálhatóan óriás pókos film lesz, ami technikailag ugyan kifogásolható, de azontúl menően kár bántani, hiszen Mihm célja nem egy szuperprodukció elkészítése, hanem csak szórakoztatni szeretné a retro horror kedvelőit

Címkék: előzetesek poszter upcomings the giant spider

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr645080787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása