Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nyerj Zombis pólót a YourWear.hu jóvoltából!

2013.02.14. 10:11 Herschmi

Hamarosan itt a tavasz - legalábbis rohadtul bízunk benne - és szépen lassan a meleg pulóvereket és nagykabátokat lecserélhetjük a kényelmesebb dzsekikre, esetleg pólókra. Jól hangzik, nem?

Van, ami még ennél is jobban hangzik! A YourWear.hu-val közösen ugyanis egy nyereményjátékot hirdetünk, a tét a képen látható meglehetősen menő ruhadarab.

A feladat nem nehéz, viszont Facebook elérhetőség kell hozzá, ugyanis az ottani oldalunkon kikerül ennek a posztnak a bejegyzése, amire nyomni kell egy lájkot, illetve ezenkívül, ami szintén fontos, hogy a Yourwear FB oldalát is Tetszikelni kell. Csak a mindkét helyen lájkoló olvasók kerülnek be a kalapba ez fontos.

Mielőtt pedig bárki is a közösségi oldal ellen lázadna, ne tegye, lesz még póló, lesz még játék és legközelebb biztos nem a Facebook-on, csak szeretnénk egy kicsit meghálálni a lájkolók bizalmát!

Eredményhirdetés vasárnap este lesz.Ha pedig érdekel a többi menő Yourwear póló, akkor katt ide.

horoortheme3.jpg

Címkék: nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr515078648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása