Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Stranded - poszter és előzetes

Christian Slater új horror sci-fi-je

2013.02.12. 12:33 Csabi87

Picit az az érzésem, mintha Christian Slater megfogadta volna, hogy nem szerepel többé olyan filmekben, amelyeknek eredeti és ötletes forgatókönyve van. A Playback nem volt olyan vészes, de azért nem verhettük örömünkben a seggünket a földhöz, a Stranded pedig úgy tűnik hasonló lesz, hiszen a sztorit, mintha már ezerszer láttuk volna.

Négy asztronauta egy űrállomáson teljesít szolgálatot, amikor is nekik vágódik egy meteor darabka, ami apró kis zűrzavart okoz. Szkafanderes barátaink azonban nem esnek kétségbe megpróbálják helyre hozni a sérülést. Az egyetlen hölgy űrhajós azonban megszopja (nem úúúgy) és elkap valami fura fertőzést, aminek következében 36 óra alatt teherbe esik (ja mégis úúúgy) és a világra is hoz egy nem mindennapi lényt, ami még tovább mutálódik és feltette szándéka, hogy levadássza és az őrületbe kergesse a többi jó madarat is.

Persze mielőtt legyintenénk, hogy kell ez a fenének azért megemlíteném, hogy a rendezést az Oscar-díjas Roger Christian vezényli, aki 1978-ban a Csillagok háborúja, 1980-ban pedig A nyolcadik utas: a Halál díszleteiért kapott aranyszobrocskát, mindkét esetben három másik kollégájával osztozott.

Míg a forgatókönyvet az a Christian Piers Betley írta, aki a jónak ígérkező 13 Eerie esetében is hasonlót tett.

Az előzetest a tovább mögött találjátok.

Stranded-poster.jpg

Címkék: előzetesek poszter stranded upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr515075540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása