Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kiss of the Damned - jelenet

2013.02.11. 13:33 Csabi87

Az Alkonyat-féle bohózatokat és nyálpermetes vámpír történeteket általában igyekszünk elkerülni, hiszen van elég szemét az utcákon, nem kell még itt is helyet adni nekik, erre a célra egyébként fent is tartunk egy közös blog szemetest, amelybe az ilyesfajta hulladékokat gyűjtjük.

Viszont a Kiss of the Damned lehet, hogy megérdemel egy esélyt. A filmet néhol már bemutatták tavaly, viszont most felkerült a netre egy jelenet is, ami picit nyálas, bár talán inkább a pajzán kifejezés jobban jellemzi, de a lényeg, hogy legalább véres.

A rendezést Xan Cassavetes vezényelte és a hölgy a forgatókönyvért is felelt, egyébként pedig egy vámpíros szerelmetes történetről van szó, úgy hogy azért nagyon ne éljük bele magunkat.

Címkék: videó jelenet vámpír kiss of the damned

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr545072299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása