Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Final Girl - poszter és előzetes

2013.02.09. 12:27 Csabi87

final-girl-poster.jpgEgészen májusig kell visszanyúlnunk a blogon, ha a Final Girl című film első poszterére rászeretnénk találni és higgyétek el megéri, hiszen egy egészen izgalmas plakátnak örülhetünk.

Időközben aztán eltelt több, mint fél év és végre egy előzetes is érkezett, amellyel kapcsolatban azért lehetnek kétségeink, hiszen a rendező Tyler Shields egy érdekes módot választott kedvcsinálás gyanánt: egy percbe sűrítve tekerve bemutatja nekünk a filmet. Őszintén szólva így picit szarul néz ki a dolog, pedig a szinopszis nem is hangzik rosszul.

Főhősnőnk egy Veronica nevű csaj lesz, aki új lány az iskolában, picit szégyenlős és csendes, de azért cuki, egy szóval tökéletes célpont néhány tinédzser fiú számára, akik szeretnek lányokat kivinni az erdőbe. Mielőtt azonban bárki is valami pajzán dologra gondolna, nem kell megijedni és Veronica ánuszát félteni, ugyanis a srácok a csinos lányokat vadászatra viszik, bár nem a megszokott módon, hiszen a csajokból lesz a vad, akikre a fiúk vadásznak, hogy a végén jól leöljék. Veronica az utolsó áldozat lenne, azonban a fiúk elszámolják magukat, mert habár a leányzó picit gyámoltalanak tűnik, egyáltalán nem ez és pontosan tudja, hogy kell megvédeni magát az ilyen rakoncátlan sihederektől.

Címkék: előzetesek poszter final girl upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr415067371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása