Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Territory - poszter és előzetes

Újabb angol szörnyes horror

2013.02.08. 06:30 Csabi87

A Territory az angol szörnyes horrorok sorát erősíti majd bár sajnos az előzetesből egyelőre azt nem igazán lehet leszűrni, hogy tényleg így lesz-e, mindenesetre egyelőre adjuk meg neki a bizalmat, hiszen az szinte biztos, hogy véres darabbal állunk szemben.

A történet éjszaka játszódik egy országúton, ahol 4 autó összeütközik és úgy tűnik, hogy az utastérben tartózkodók egyike sem tud tovább menni. Boldognak senkit nem lehetne nevezni, de hőseink azt hiszik, hogy már túl vannak a nehezén és habár az éjszaka hideg és fárasztó eseménye állnak mögöttük, nagyobb baj már nem lehet. Tévedni azonban emberi dolog, az ilyet megtorolni viszont mindenképpen a szörnyek feladata, akik nem sokára fel is bukkannak és vért kívánnak.

Meglátjuk, hogy a végeredmény milyen lesz, de azt azért ne felejtsük, hogy a britek ilyen kategóriában elég jókat szoktak alkotni.

Az előzetest a tovább mögött találjátok.

Territory-poster.jpg

Címkék: angol előzetesek territory poszter upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr255067260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása