Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Axeman At Cutter's Creek - előzetes

Slasher egy baltás gyilkossal

2013.02.08. 12:47 Csabi87

Axeman-At-Cutters-Creek-poster.jpgLegutóbb augusztusban volt szó a blogon Joston R. Theney Axeman At Cutter's Creek című horrorjáról, amelyben egy baltás gyilkos szedi az áldozatait, a hangulat pedig majd a '80-es évek slasher világát idézi.

A történet nem túl bonyolult, adott pár 20-as évei környékén járó fiatal, akik egy erdei kis viskóba utaznak, ahol ivászattal és különféle mókázásokkal szeretnék eltölteni a hétvégét, csak hogy a számításokba hiba csúszik, amikor a környék egyik legendája, a baltás gyilkos megjelenik a színen.

A bemutató az idei Valentin-napra esik - legalábbis ugye az Államokban - így időszerű volt a poszter után valami videóanyag is, amivel kapcsolatban elégedettek semmiképpen nem lehetünk, hiszen alig mutat meg valamit, így pedig nehéz meggyőzni akárkit is. Persze legalább rossznak se tűnik a dolog.

Címkék: előzetesek upcomings axeman at cutters creek

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr725067297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása