Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Meg van a DVD csomag nyertese

2013.02.07. 21:27 Csabi87

ads-jatek-kep.jpg

Csütörtök van. Este. Vasárnap pedig azt ígértük, hogy ekkorra meg lesz a DVD csomag nyertese. A DVD csomagé, amelyet az ADS Filmforgalmazó ajánlott fel és 4 olyan produkcióval, amelyeket annak idején a Halloween Night Fest-en is láthatott a közönség (Sötét óra, Hasadás, A helyőrség: Fekete nap, A 25. birodalom).

A filmeket egyébként az ADS Filmforgalmazó oldalán meg is vásárolhatjátok, de a upc videótárban is rájuk találtok.

Ne is húzzuk tovább a dolgot, valószínűleg a többség már menne nézni az esti horror adagot, úgy hogy jöjjön a szerencsés nyertesünk neve:

Tar Sándor

Sándornak gratulálunk, őt e-mailben értesítjük a részletekről, a többieknek pedig köszönjük szépen a játékot, tulajdonképpen csak helyes válaszok érkeztek. Mivel meglehetősen sokan szerettétek volna elvinni ezt a pazar DVD csomagot, ezért az ADS Filmforgalmazó úgy döntött, hogy még egy hasonló felállású packot kiosztana köztetek.

Viszont a játék részleteivel majd később jelentkezünk, addig is nyugodt szívvel lehet lájkolni az ADS Filmek Facebook oldalát, ahol az új kiadásokkal kapcsolatos információkról első kézből értesülhettek.

További szép estét mindenkinek!

Címkék: nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr405067196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása