Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Come Out and Play - új előzetes

Gonosz gyerekek egy szigetre sűrítve

2013.02.07. 10:39 Csabi87

Szeptemberben már mutattunk egy előzetest a Come Out and Play című horrorhoz, amely tulajdonképpen az 1976-os Ki képes megölni egy gyereket? című produkció remake-je lesz.

A történet igazából nem sokat változik, talán mindösszesen annyi lesz a különbség, hogy modernebb, mai környezetbe helyezik a szituációt, amely szerint egy fiatal pár elutazik egy kis mexikói szigetre, hogy turbékoljanak a vízparton, nagyokat dugjanak a hotel szobában és hogy felejthetetlen élményeket szerezzenek maguknak.

A város nem is néz ki rosszul, csendes, nyugodt helynek látszik, a dokkokon gyerekek játszanak, a parton pedig gyerek zsivaj szál a szélben, nevetéssel megfűszerezve, egy szóval tényleg kellemes helynek tűnik a városka, ám ahogy hőseink elindulnak a központ felé, üres kihalt utcákkal találkoznak csupán, a hotel, ahol többek között az említett dugásnak is meg kellene történnie szintén tök üres, a városban pedig csak néhány fiatal bukkan fel olykor-olykor. Különös, nem de bár? Na ja, a dolgok pedig még különösebb irányt vesznek, amikor a pár férfi tagja szemtanúja lesz annak, ahogy a gyerekek végeznek egy felnőttel és onnantól kezdve már hőseinkre fenik tejfogaikat.

Igazából az új előzetesben nem sok újat mutatnak, de azért átismétlés gyanánt el fér az előzetes, hiszen jónak ígérkezik ez a film.

Címkék: előzetesek upcomings come out and play

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr275064784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tökibá3 2013.02.07. 11:09:37

Huhh, ez totál úgy néz ki, mint a régi..mi a tök szükség van egy totális másolat elkövetésére?
Az eredeti amúgy mestermű.

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2013.02.07. 11:14:31

@Tökibá3: na igen, mondjuk egyrészt szerintem talán felhívja a fiatalok figyelmét arra, hogy azt talán érdemes visszanézni - legalábbis én mindig bízom benne, hogy egy ilyen szándék is van mögötte.

Másrészt pedig, mint írtad mestermű, lekoppintják, picit modernizálják és azok szemében, akik mit sem tudnak az eredetiről - mert azért cselesen címet változtattak - azok megnézik és szeretni fogják és talán jó kis pénzt lehet belőle csinálni.

süti beállítások módosítása