Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Culling - poszter

2013.02.06. 12:55 Csabi87

A horrorfilmekben általában egy ártatlannak tűnő, szende kislány is irtó gonosz és kegyetlen tud lenni és úgy tűnik a The Culling című produkció készítői ezt az alapelvet szeretnék bemutatni a saját szemszögükből.

A sztori egészen pontosan 5 főiskolai pajtásról szól, akik úgy döntenek, hogy a hétvégére olyanok lesznek, mint az Edda és elhagyják a várost, hogy egy mókás hétvégét töltsenek együtt, mindezt pedig azért, mert ez egy cseppet sem sablonos kezdés.

A kirándulás azonban hamarjában új fordulatot vesz, ugyanis útközben egy 7 év körüli lányba botlanak, az út mentén sétálgat tök egyedül. Hőseink persze jól nevelt suhancok, ezért megpróbálnak segíteni az ifjú hölgynek és felajánlják, hogy hazaviszik. A dolgok viszont úgy alakulnak, hogy az éjszakát kénytelenek a házban tölteni, ez pedig mindent megváltoztat, hiszen a gonosz elszabadul és egy pokoli éjszaka kerekedik ki.

Mondjuk verjetek nyakon, de nekem ez így leírva tetszik.

The-Culling-poster.jpg

Címkék: poszter upcomings the culling

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr175064711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsézön 2013.02.06. 14:07:35

Ez még akár jó is lehet. Félelmetessé tudják tenni ezeket a törpéket. :D

süti beállítások módosítása