Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Cool As Hell - előzetes és poszter

Újabb zombihorda érkezik

2013.02.06. 09:59 Csabi87

A zombik filmek azt hiszem sosem mentek ki a divatból, hiszen az élőholtak már a kezdetektől fogva jelen vannak a horror palettáján és évről-évre jó néhány produkció érkezik, amelyekben tiszteletüket teszik. A The Walking Dead sikere kapcsán mondjuk azt hiszem az ilyen jellegű produkciók száma megnövekedett, de túl nagy baj talán nincs is ezzel, hiszen legalább kedvünkre válogathatunk.

James Balsamo is úgy gondolta, hogy elkészíti a saját zombi apokalipszis változatát, amelynek a Cool As Hell címet adta.

A történet főhőse egy Rich nevű srác, akinek sosem voltak nagy vágyai, hiszen boldog lett volna akkor is, ha egész életében a képregény bolt kasszájánál ül. Sosem akart ő egy szamuráj karddal hadonászó zombi vadász lenni, de a sors és legfőképpen egy Az nevű démon máshogy alakított a dolgokat, ugyanis a szörny felmászott a pokol fenekéről, de a kaput, amin át érkezett nyitva hagyta, így jó néhány gusztustalan dolog is a világra szabadult. Rich és haverja pedig ezekre vadászik és igyekszik megmenteni a világot.

Az Államokban e hónap 19-én érkezik a produkció, amelynek előzetese elég véresre sikerült, de akadnak jó kis jelenetek is.

Cool-As-Hell-poster.jpg

Címkék: előzetesek zombi poszter upcomings cool as hell

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr65061961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása