Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dead of the Nite - poszter és előzetes

Tony Todd új filmje

2013.02.04. 10:53 Csabi87

dead-of-the-nite-poster.jpgHamarosan bemutatják Tony Todd legújabb filmjét, a Deat of the Nite-ot, amely egy wales-i készítésű meglehetősen low budget alkotás lesz, amit az eddig többnyire rövidfilmeket dirigáló S. J. Evans rendezett.

A történet néhány fiatalról szól, akik egy régi épületbe vonulnak be, mivel hogy főállásban szellemvadászok és kamerákkal felszerelkezve szeretnének utána járni, hogy a szóban forgó ingatlanban történnek-e paranormális jelenségek. A kutatás megkezdődik, viszont beüt a probléma is, ugyanis hőseink elkezdenek hullani és nem is teljesen biztos, hogy egy szellem szedi áldozatait, hanem könnyen lehet, hogy egy hús-vér ember is garázdálkodik a falakon belül.

A plakáton erőteljesen hangoztatják, hogy a Dead of the Nite a Paranormal Activity és a Halloween találkozása lesz, mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy ez a reklám szlogen egy csábító dolgot ígér.

Címkék: előzetesek poszter upcomings dead of the nite

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr25060725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása