Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Last Exorcism Part 2 - új poszter

A kereszt alakban lebegő asszony

2013.02.03. 16:58 Csabi87

Üssetek meg, de valamiért nem tudok nem iróniával gondolni Az utolsó ördögűzés folytatására. Persze lehet csak a röhejes cím miatt van ez - bár hozzá teszem, hogy az előzetes sem feltétlen nyűgözött le. Nem rossz, de semmi olyan, amitől megindulni a pisi a gatyámba.

Mindenesetre most érkezett egy poszter hátha pont ez hozza meg valakinek a kedvét a folytatáshoz, amelyben főhősünk ezúttal is Nell Sweetzer lesz, akire az erdőben találnak rá, elég zaklatott állapotban. Gyorsan ki is vizsgálják, mert ilyenkor ez a szokás, azonban úgy tűnik nincs komolyabb baja az emlékezetes kiesésen túl, ugyanis fingja sincs arról, hogy mi történt vele, egyedül azzal van tisztában, hogy a családtagjai halottak.

Nell ezek után megpróbál új életet kezdeni, új városba költözik, munkát is talál, sőt úgy tűnik a szerelem is beköszönt az életébe. Ám ekkor elkezdődnek a furcsaságok és úgy tűnik, hogy a lány ismét bekapta a démont, aki már korábban is terrorizálta őt.

The-Last-Exorcism-Part-II-Poster.jpg

Címkék: poszter upcomings the last exorcism 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr425058664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása