Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The ABC's of Death - egy jelenet

2013.02.03. 13:45 Csabi87

Érkezett egy véres kis jelenet a The ABC's of Death című horrorantológiából, amelyben 26 a szakmában tevékenykedő rendező munkáját láthatjuk majd.

A neveket talán nem is sorolnám viszont mindenképpen szeretnék kiemelni néhány talán itthon is ismert szakembert. Láthatjuk Ti West rendezését, akinek a neve valószínűleg ismerős, hiszen a V/H/S-ben is közreműködött, de a Kabinláz 2. részét és a The Innkeepers-t is hozzá köthetjük. 

Az eddig többnyire színészként ismert Angela Bettis (Frankenstein játékai, The Woman) is kivette a részét a dirigálásból, valamint Kaare Andrews (Altitude, Cabin Fever: Patient Zero), Noboru Iguchi (RoboGeisha, Zombie Ass), Xavier Gens (Frontiére(s), Hasadás) és Adrián García Bogliano (Penumbra, Sudor frío) munkáinak is örülhetünk, de a lista tényleg nagyon terebélyes, viszont az biztos, hogy a világ szinte minden tájáról láthatunk alkotásokat a legkülönfélébb alkategóriákban.

A korábbi előzetest érdemes csekkolni, tényleg megéri, a mostani jelenet pedig szintén jó pofa.

Címkék: videó jelenet antológia upcomings the abcs of death

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr705057279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tökibá 2013.02.03. 15:14:23

Hááááááát..öööö..a Magnet elég jól belenyúlt mostanság dolgokba, de én azért pl. az S-VHS-t 999x jobban várom, mint ezt :)
Ez egyébként VOD-on már megy, sz'al hamarosan "tékázható" lesz.

süti beállítások módosítása