Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nyerj DVD csomagot az ADS Filmforgalmazó jó voltából!

2013.02.03. 21:07 Csabi87

ads-jatek-kep.jpg

Az idei év eddig nyereményjátékok tekintetében picit lassú volt, de azért folyamatosan dolgozunk azon, hogy néhány izgalmas dolgot kiosztogassunk köztetek, így is meghálálva a bizalmatokat.

Ez alkalommal az ADS Filmforgalmazónak jár a pacsi meg a puszi, hiszen felajánlottak egy DVD csomagot, amelyben csupa izgalmas film kapott helyet.

A produkciók egytől egyig ismerősek lehetnek, a számunkra oly kedves Halloween Night Fest-ről, ahol már bemutatták őket, de múlt hónapban végre a DVD kiadások is megérkeztek, sőt a filmeket a upc videótárban is megnézhetitek vagy az ADS weboldalán megvásárolhatjátok.

Persze azért megpróbálunk Titeket egy picit megizzasztani, hogy ne legyen olyan könnyű megszerezni ezt a remek kis ADS DVD csomagot.

A nyeremények között szerepel a Hasadás című film is, amelyet egy bizonyos francia direktor, monsieur Xavier Gens rendezett, aki már 2007-ben felhívta magára a figyelmet egy remek francia horrorral, amelyet annak idején az After Dark Horror Fesztiválon is bemutattak. Ennek a filmnek a címére lennénk kíváncsiak. Annyira azért nem is nehéz ez, nem de?

A válaszokat a tovább mögött található e-mail küldő felület segítségével tudjátok elküldeni nekünk, mi pedig csütörtök este (2013. 02. 07.) sorsoljuk ki nyertesünket.

Ezenkívül, ami még fontos, hogy a bejegyzés alján található Tetszik gombra bökjetek rá egyet, valamint az ADS Filmek oldalát is kedveljétek, rászolgáltak.

Címkék: nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr815060101

Spanci 2013.02.03. 21:45:39

Most én vagyok figyelmetlen, de mi a kérdése a nyereményjátéknak?

Spanci 2013.02.03. 21:47:00

Ja bocsánat, megtaláltam :)

süti beállítások módosítása