Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Complex - előzetes

A Ringu rendezőjének új filmje

2013.01.27. 16:17 Csabi87

Az idei éves horror termést képviselő majd Hideo Nakata új filmje a The Complex is, amelyet talán joggal várhatunk ismerve Nakata korábbi munkásságát. 

Történetünk középpontjába egy fiatal lány áll majd, aki nővérkének tanul, de ami ennél is érdekesebb, hogy családjával egy új lakásba költözik. Az első éjszaka azonban nem telik túl jól és nem is feltétlen az új hely okozta zavartság esetleg a stressz okozza ezt, hanem a szomszédból áthallatszó falkaparászás, ami nem nagyon akar abba maradni.

Asuka ezért másnap úgy dönt, hogy ránéz az ott lakó mogorva öreg úrra, ám ahelyett, hogy jól leteremtené, hogy azért mégsem illik a falat kapargatni, amikor tisztességes japán lányok alukálnának, csak a férfi holttestét találja meg. Rossz nyelvek pedig azt beszélik, hogy az épület gonosz és csúnyaságot művel.

Egyelőre csak egy fél perces kedvcsináló érkezett, de talán kezdésnek ez is megfelel - a tovább mögött találjátok.

The-Complex-poster.jpg

Címkék: japán előzetesek poszter upcomings the complex

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr745044691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása