Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bemutatják a magyar King-adaptációt

2013.01.22. 16:49 Csabi87

nema-poszter.jpgMég tavaly októberben írtunk egy rövid kis ajánlót a Néma című magyar készítésű Stephen King adaptációhoz, amelyet Gyöngyösi Zsolt és kis csapata hozott tető alá.

Aki ismeri az azonos című novellát az tudhatja, hogy nem egy véres, ugyanakkor szokás szerint lebilincselő írásról van szó, Zsoltéknak pedig semmi szégyenkezni valójuk nincs, ugyanis úgy gondoljuk, hogy remek rövidfilmet sikerült elkészíteniük.

A bemutató 2013. februás 23-án 16 órakor lesz a budapesti Tabán moziban és mindösszesen 500 Ft kicsengetése után be is engedik az érdeklődőket a vetítésre. Azt javasoljuk, hogy aki tud menjen, nem fogjátok megbánni.

Az esemény FB oldalát itt találjátok, a mi e-mail interjúnkat erre lehet elolvasni, valamint ezen a linken egy videóinterjút is megnézhettek.

Címkék: rövidfilm néma

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr835033265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása