Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mama - egy kis jelenet

2013.01.18. 15:51 Csabi87

A Mama című rövidfilm jó, ebben biztosak lehetünk és az eddig érkezett alapanyagokból arra következtethetünk, hogy az egész estés változat sem lesz sokkal rosszabb, sőt, remélhetőleg egy igen erős produkciót kapunk. Annyi biztos, hogy del Toro odafigyelt a dolgokra, így pedig nagy baj nem lehet.

A történet két kislányról szól, akik szüleik halála után 5 évig élnek ketten egy erdei kis viskóban és mivel a elég fiatalon történik velük ez a tragédia többnyire elvadulnak. Egy nap azonban egy kedves bácsi rájuk talál, így pedig egy árvákkal foglalkozó intézet is szárnya alá veszi őket, ahonnét pedig nem sokkal később örökbe fogadókhoz kerülnek. Annabel és Lucas azonban nem tudja mire vállalkozott, ugyanis a lányok nevelése nem túl könnyű, amit megnehezít az is, hogy a gyerekek anyja szellemként továbbra is "élet" jelt ad magáról, persze mindezt nem túl etikusan teszi, hiszen úgy érzi a gyerekek mindig is az övéi lesznek.

A poszter és előzetes itt található.

Címkék: videó mama jelenet

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr775023448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása