Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Simpson család – A rémségek Simpsonháza 14.

15.évad 1.rész

2013.01.08. 14:42 Herschmi

a_simpson_csalad.jpgAzt már megszokhattuk, hogy szinte évről évre szarabbnál szarabb alcímet adnak a magyar szinkronban, ezúttal Rémségek kicsiny fészke lett. Lássuk, mit is kapunk ebben a 22 percben

A nagy kaszás őrület

Egyik nap a Halál kopogtat Simpsonék ajtaján és az idősebb gyerekért jött. Homer fia védelmében megöli, majd szórakozásból felveszi a köpenyét, nem is sejtve milyen végzetes hibát követett el ezzel. Ettől a perctől kezdve ő lesz az új „végrehajtó”. Homer boldogan végzi új munkáját, míg egy nap azt nem kapja feladatként, hogy feleségét kell megölnie.

A tovább mögött ott a folytatás.

Frinkenstein

Frink professzor végre Nobel-díjat nyer, de örömét beárnyékolja, hogy halott apja nem láthatja. Életre kelti, nem sejtve hogy félig gép apja igazi belső szervekre éhezik.

Állítsátok meg a világot, el akarom baltázni

Pár régi újságot böngészve Bart ráakad egy hirdetésre, melyben csodaórát kínálnak. Be is szereznek egyet, amely meg tudja állítani az időt. Persze Milhouse-zal ezt jobbnál jobb csínyekre használják, amíg kellőképp fel nem dühítik az egész várost.

Az epizódot ezen a linken nézhetitek meg, sajnos az első 30 mp angol, de utána már szinkronos!

Címkék: mese simpson

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr654925494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása