Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szerkesztőket keresünk!

2013.01.06. 20:58 Csabi87

bohoc.jpgLegutóbb tavaly áprilisban kerestünk szerkesztőtársakat a blogra, most az új év beköszöntével úgy éreztük, hogy néhány új csapattag is jól jönne és reméljük akad köztetek vállalkozó szellemű egyén.

Első sorban sorozat és könyvajánlók terén szeretnénk beerősíteni, de ha valaki filmajánlókat szeretne írni, hát arra is van lehetőség.

A sorozatajánlókkal kapcsolatban talán annyit érdemes tudni, hogy a The Walking Dead, Supernatural és Teen Wolf szériáknak meg vannak a gazdái, ám a többi préda szabad és akár már nem futó darabokról is szívesen közölnénk ajánlókat.

Elsősorban olyan emberek jelentkezését várjuk, akik imádják a horrort, ügyesen írnak, kreatívak, a helyesírásuk sem elborzasztó és nem csak egy-két hónapos blogolásban gondolkoznak.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor a talesfromtheblog@gmail.com e-mail címre írhatsz nekünk - pár sort magadról és fontos, hogy egy írást is csatolj (ez lehet sorozat, film vagy könyvajánló is).

A félreértések elkerülése véget pedig azt is jeleznénk, hogy nem fizető állásról van szó. A blog, a mostani szerkesztőknek is csak egy hobbi, mivel nagyon szeretik ezt a műfajt ;)

Címkék: közlemény közlések

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr225002035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása