Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Péntek 13: Különszám (2005) – Friday The 13th: Special

Képregényajánló

2012.12.19. 15:47 Herschmi

pentek13-01-00hun.jpgA Freddy vs. Jason „sikere” után úgy gondolta az Avatar, hogy meglepi a sorozat rajongóit ezzel a különszámmal. Mit mondhatnék, Jason él és virul és eddig soha nem látott erősségű fegyverarzenállal próbálják elpusztítani.

Jól képzett különleges egység járja a Kristály-tó partját, egyetlen cél lebeg a szemük előtt: kiiktatni végre valahára Jason-t. Megbízóik a Vértábor néven elhíresült terület tulajdonosai, akik már így is egy kisebb vagyont buktak a gyilkosságok miatt, de Vorhees most sem adja könnyen magát és brutálisabb, mint valaha!

2005 májusában adta ki az Avatar Press ezt a képregényt.

A többit a tovább mögött találjátok.

A cselekmény több szálon zajlik: megfigyelhetünk egy kocsiban hancúrozó párt, a felbérelt zsoldosokat és a pár hónappal ezelőtti eseményeket, amik megmagyarázzák a jelen történéseit és sok információt megtudunk az egész Péntek 13 franchise előzményeiről.

Gyilkosságokban igazán odatették magukat az alkotók, Jason kettévág, szívet tép, de öl autóorrdísszel és helikopterpropellerrel is. Néhol kicsit túlzásba estek a rajzolók, pl. mikor Vorhees-t felrobbantják és egy pillanattal később már talpon van, bal karja a testéhez szorítva, de a felkarja hiányzik. Szerencsére egy képregényben fel sem tűnik, hogy mekkora hülyeség. Színezés és rajzok tekintetében igényesre sikeredett és a gore sem hiányzik. Kellemes és véres kikapcsolódást ígér ez a nyúlfarknyi epizód,  6 pontot kap tőlem.

A halozsak.hu oldalon olvashatjátok el és tölthetitek le magyarosítva, az alábbi linken.

 

Címkék: képregény könyvajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr704744697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása