Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nobody Gets Out Alive - poszter

Újabb januári slasher

2012.12.17. 11:19 Csabi87

Újabb horrornak a januári érkezését jelentették be az Államokban, ezúttal a Nobody Gets Out Alive-ét, amely mondjuk Down the Road címen is fut.

A produkciót Jason Christopher rendezte és egy slasherről van szó, amelyben egy apát ismerhetünk meg, akinek a kislányát egy részeg sofőr elüti, a gyerek pedig belehal a balesetbe. Az apa összeomlik és eltűnik a világ szeme elől, néhány azt beszélik, hogy az egyik közeli erdőben éli életét magányosan és különféle szörnyű legendák kelnek életre vele kapcsolatban.

Néhány fiatalt is megismerhetünk majd, akik pedig az említett erdőbe "menekülnek" a zűrös kis életük elől, ott szeretnének kikapcsolódni és jól érezni magukat. A terv azonban nem jön be, hiszen a szörnyű szóbeszédek nagy része igaz, az őrült apa mindenkin megpróbál bosszút állni lánya halála miatt.

Január 29-én lesz a DVD premier, persze az Államokban, nem ám itthon.

Nobody-gets-out-alive-poszter.jpg

Címkék: poszter nobody gets out alive upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr354968242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

judisz 2012.12.18. 15:30:28

A kép alapján azt hittem,hogy Madman remake lesz,de sajnos nem :( Viszont,ha nagyon akarjuk,akkor a történetben is találhatunk egy kis 1ezést :D

süti beállítások módosítása